Șapte, șase, cinci… păzea, vin ”ciuruitele” weekend-ului: Getafe, Tottenham și Botoșani!

0
919

Sergio Aguero, Hugo Lloris, Younes KaboulCe au în comun cele trei echipe enumerate mai sus? Un ”t” și un ”a”! Corect ! Altceva ? Sunt toate praf și pulbere! Corect! Altceva ? Au în componență cel puțin un român! CORECT! Lăsând la o parte prima asemănare, una pur și simplu gramaticală, haideți să purcedem la prezentarea performanțelor celor trei mediocre spre insignifiante cluburi europene în acest sfârșit de săptămână. S-o luăm de sus în jos:

Atletico Madrid – Getafe 7-0!

Unul dintre comunii români despre care vorbeam mai sus, Ciprian Marica, a început acest măcel din postura de privitor de pe banca de rezerve. Intrat în minutul 69 pe teren, iată ce minut ”fatidic”, marele atacant din istoria fotbalului românesc a schimbat instantaneu tabela, printr-o pasă indirectă de gol, dar nu în direcția potrivită. Cipri a vrut să construiască o fază de atac, a pasat ca Tănase și așa s-a trezit faza din care Atletico a marcat pentru 6-0! Altceva despre acest meci ? Mai nimic, decât faptul că Getafe este, într-adevăr, echipa care i se potrivește lui Marica de minune.

Manchester City – Tottenham 6-0! 

La vederea acestui rezultat, tenismenul român Victor Hănescu a încins o petrecere de zile mari la o casă de vacanță pe care o deține în Poiana Brașov. Românul exulta pentru că nu mai este singurul care pierde cu 0-6! Revenind la meci, trebuie să spunem că Vlad Chiricheș nici n-a apucat să respire bine pe nara stângă, că Jesus Navas a și deschis scorul. Tot acest proces de respirație a avut loc pe banca rezervelor, acolo unde Vladiatorul a fost exilat de un Andre Villas-Boas mai prost inspirat decât un Sorin Cîrțu în zi de Basel! Pentru City a început să marcheze apoi toată lumea, inclusiv jucători de la Tottenham. Sandro ne poate povesti mai multe. Singurul supărat din tabăra cetățenilor după acest meci a fost Costel Pantilimon. Românul, din nou titular la gazde, a fost surprins de camerele Sky Sports în timp ce-i reproșa ceva lui Manuel Pellegrini. Surse din presa britanică susțin că portarul român era nemulțumit de faptul că nu a fost lăsat să urce la fazele ofensive. 

Astra Giurgiu – FC Botoșani 5-0!

Pentru prima oară în viața lor, Patache, Maghici, Vașvari, Codoban & compania se pot lăuda că au fost cu un milimetru mai buni decât Marica și Chiricheș. În trântea… duelul aprig cu Astra lui Isăilă, moldovenii lui Popovici au murit pe teren până la golul 5. După acest rezultat, giurgiuvenii urcă pe 1, în timp ce botoșănenii revin acasă.

Articolul precedentLiga 1, etapa a 15-a! Ultima pauză blestemată, întâia etapă după noroi!
Articolul următorAtletico Penarol şi Club Nacional: Stăpânii fotbalului din Uruguay de peste 110 ani
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here