Salvati soldatul Villas-Boas: Napoli – Chelsea 3-1 ( +Video )

0
999

În prima sa conferință de presă dată în calitate de antrenor al clubului Chelsea, Andres Villas-Boas, ferm și încrezător, spunea: ” Cine se așteaptă să continue la Chelsea dacă nu câștigă nimic? Ești chemat aici pentru a fi victorios chiar acum, pentru a câștiga acum și în fiecare etapă. Nu există modalitate de a scăpa de acest obiectiv. M-ar surprinde dacă aș fi păstrat  în cazul în care nu câștig nici un titlu.”

Ziua scadenței pare să se apropie (nemeritat de rapid ) pentru antrenorul portughez, mai ales după ce Napoli a măturat pe jos cu echipa sa de jucători blazați, din care doar spaniolul Mata și portarul Cech au mai salvat din mobilă.

Se anunța o seară diferită pentru echipa din Londra după ce Mata deschidea scorul pe stadionul San Paolo, însă Lavezzi și, în special, Cavani, au băgat cu atâta poftă cuțitul în rănile deschise din apărarea londoneză, încât fiecare incursiune ofensivă a lor semăna panică și doar prestația cehului cu cască de gladiator dintre buturi a limitat scorul de pe tabela de marcaj.

Cluburile engleze nu au reușit să întoarcă un 1-3 în toată istoria Ligii Campionilor.

Pentru prima oară din 1996, Anglia poate rămâne fără echipă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Doar Rivaldo ( in anul 200 ) și Ronaldinho ( 2005 ) mai marcaseră două goluri în poarta celor de la Chelsea în Liga Campionilor. Acum intră și Lavezzi pe lista respectivă.


sursă foto Daylife
sursă video Dailymotion

Articolul precedentCongelați în MOUscova: CSKA – Real Madrid 1-1 ( +Video )
Articolul următorInterviu Claudiu Ionescu: “Suporterii îmi spun Generalul” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here