Povestea dramatică a unui fost internațional paraguayan: Ar fi putut juca la Manchester United dar a ajuns să vindă pâine ca să supraviețuiască

0
1284

Un fost jucător al formației mexicane Club America și al naționalei Paraguayului, Salvador Cabanas a pierdut totul în urmă cu 4 ani după un incident cu un traficant de droguri. Acum trebuie să vândă pâine pentru a supraviețui. 

foto: conmebol.com

În ianuarie 2010, pe când Cabanas avea 29 de ani și în plină glorie al carierei sale de fotbalist, în timp ce se bucura de o zi liberă în capitala Mexicului, jucătorul lui Club America a fost implicat într-o dispută cu un traficant de droguri. Conflictul a degenerat iar Cabanas s-a trezit cu un glonț în cap în toaleta unui bar. Paraguayanul a supraviețuit deși medicii nu-i dădeau prea multe șanse după ce aceștia nu i-au putut scoate glonțul din cap nici până în prezent. De la acel nefericit accident, Cabanas a pierdut pe rând tot ce avea: soția, copii, banii și cariera de fotbalist.

Astăzi, fostul jucător lucrează ca vânzător în brutăria părinților pentru a supraviețui. Într-un interviu acordat site-ului Conmebol.com acesta a declarat că este fericit:

Distribuim pâine în Itagua, Ypacarai, San Bernardino (în afara capitalei). Îmi place munca. Oamenii mă recunosc și mă întreabă… despre fotbal bineînțeles. Le spun că sunt fericit. Înainte să se întâmple (incidentul) am semnat un pre-contract cu o echipă din Europa în valoare de 1.700.000 de dolari. Este vorba de Manchester United. America (clubul) s-a ținut de mine. Mi-au dat un apartament în Acapulco și altul în Cancun. Salariul mi-a fost dublat…

Acum mă aflu aici și încerc să mă recuperez. Am mare încredere chiar dacă am pierdut totul.

Articolul precedentLewandowski a rămas fără roți la Porsche
Articolul următorDoha, două din două în turul secund: Cîrstea, după ce a salvat o minge de meci și Niculescu, după o victorie categorică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here