Să fie Olaru următorul om de națională?

0
749

FCSB tocmai a transferat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Liga 1. Darius Olaru a semnat cu formația patronată de George Becali, dar sunt șanse mari să mai fie lăsat să joace la Mediaș.

Tot de la Mediaș s-ar putea să vină și viitorul antrenor al formației din capitală. Se vehiculează în presă că Edi Iordănescu se află în discuții avansate cu vice-campioana din Liga 1 Betano, iar transferul lui Olaru poate să fie o confirmare.

FCSB se pregătește pentru sezonul viitor cu fotbaliști tineri. Oaidă de la Botoșani, Olaru de la Mediaș, Iulian Cristea în defensivă și Man și Coman în atac. Să vedem însă dacă aceste transferuri vor aduce și titlul mult visat.

Coman și Man se află pe lista celor mai promițători tineri fotbaliști români alături de Ianis Hagi, Ganea și Popescu.

Nu m-ar mira ca și Olaru să pătrundă pe aceași listă. Acesta a debutat și la echipa de tineret în mandatul lui Mirel Rădoi și pe lista lărgită a tinerilor convocați pentru turneul final de tineret din Italia și San Marino.

Olaru este născut și crescut la Mediaș, iar pasul spre FCSB este unul decisiv. Evoluțile bune l-ar putea propulsa și la prima reprezentativă, asta mai ales în cazul în care FCSB ar intra în grupele Europa League.

Rămâne de văzut dacă reușește să facă față presiunii de la FCSB, dar are șanse mari de reușită. Nimic nu este imposibil în fotbal!:D

FOTO: Istvan Bertalan

 

Articolul precedentCronica etapei. Final de Playoff cu deznodământ previzibil: U Craiova, OUT de pe podium
Articolul următorFinala Europa League se va juca cu jumătate de stadion gol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here