S-a inaugurat Orlando City Stadium, noul Westfalenstadion din Statele Unite

0
1536

A început noul sezon din Major League Soccer, iar unul dintre punctele de atracție ale acestui start de campionat este fără îndoială noul stadion al celor de la Orlando City.

Arenă nou-nouță, cu o capacitate de 25 000 de spectatori, împărțită între cele patru tribune acoperite, tribune care au punctul de înclinație maxim admis pentru astfel de construcții în Statele Unite, ceea ce presupune o excelentă vizionare a meciurilor din orice punct al incintei.

Un alt detaliu demn de menționat este sectorul de scaune personalizate celor 49 de persoane decedate în tragedia ce a avut loc anul trecut în clubul Pulse din Orlando. Stadionul are o locație excelentă, în cartierul Parramore, un cartier foarte populat, la doar două străzi de Amway center, sala unde își dispută Orlando Magic meciurile din NBA.

De remarcat și ideea clubului Orlando City de a da un aer romantic uneia din peluze, cea care va fi folosită exclusiv de către galerie, acolo unde spectatorii vor vedea meciurile doar din picioare, în stilul celebrei peluze SudTribune a stadionului Borussiei Dortmund. Pentru că pe lângă romantic vine bine și modernul, noul stadion va dispune 583 de puncte cu acces gratuit la WIFI, iar nocturna este compusă în totalitate din sisteme de iluminație LED.


La Orlando City joacă brazilianul Kaka, acesta fiind și căpitanul echipei.

sursa foto orlandocitysc.com

Articolul precedentAșa reacționează un american atunci când îl vede pe Messi jucând fotbal
Articolul următorLiga ZERO: Fără goluri marcate în toate meciurile etapei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here