S-au marcat din nou goluri pe un stadion pe care nu s-a mai jucat de 14 ani

0
1316
Foto: brnensky.denik.cz
Foto: brnensky.denik.cz

Unul dintre cei mai buni fotbaliști produși de fotbalul din Brno (Cehia), Petr Švancara, și-a luat adio de la cariera de jucător profesionist printr-un meci cu totul și cu totul aparte. Dorința acestuia a fost aceea de a juca pentru ultima dată pe fostul stadion al echipei în care a cunoscut gloria, Zbrojovka. Deși ultimul meci oficial l-a prins în tricoul celor de la Pribram, Švancara a dorit ca meciul său de retragere să fie organizat în Brno. Scriam acum câțiva ani despre starea deplorabilă în care a ajuns stadionul care, cândva era cel mai important stadion din Cehoslovacia.

În weekend-ul care s-a încheiat, pe acest stadion s-a jucat din nou fotbal după 14 ani! 35.000 de fani au readus stadionul la viață, creând o atmosferă demnă de o finală de campionat mondial.

Slovacul Marián Čišovský, fostul fundaș al Politehnicii Timișoara, a fost invitat special la acest meci și a fost ovaționat minute în șir de cei aflați pe stadion. Čišovský suferă de scleroză laterală amitrofică.

Galerie foto!

Articolul precedentSpectaculoasa ceremonie de inchidere a Jocurilor Europene Baku 2015. România, bilanț de 12 medalii
Articolul următorInteresantele tricouri ale clubului japonez V-Varen Nagasaki
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here