E oficial. Manchester United a confirmat pe site-ul său  faptul că i-a prelungit contractul lui Ryan Giggs pentru încă un sezon, până în 2014. Galezul, care a debutat cu echipa lui Ferguson pe 2 martie 1991, va ajunge sa joace 24 de sezoane pentru United.

Giggs, care a împlinit 39 de ani în luna noiembrie a anului trecut, a semnat primul său contract în 1990 și de atunci a jucat pentru United nu mai puțin de 931 de meciuri, marcând 168 de goluri și câștigând 12 titluri Premier League, patru FA Cup, două Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei și două Cupe Intercontinentale.

”Ce pot spune despre Ryan. Este un jucător minunat și o persoană excepțională. Este un exemplu pentru toți și faptul că a marcat în toate cele 23 sezoane jucate până acum este ceva incredibil pentru istoria fotbalului modern” spune sir Alex Ferguson, principalul garant sportiv al jucătorului galez.

Giggs, în schimb, s-a limitat a spune: ”Mă simt bine și savurez mai mult decât oricând fotbalul. Încă mai am lucruri de arătat și voi luta să câștig titluri cu echipa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here