Ryan Giggs va juca până la 40 de ani cu Manchester United

0
903

E oficial. Manchester United a confirmat pe site-ul său  faptul că i-a prelungit contractul lui Ryan Giggs pentru încă un sezon, până în 2014. Galezul, care a debutat cu echipa lui Ferguson pe 2 martie 1991, va ajunge sa joace 24 de sezoane pentru United.

Giggs, care a împlinit 39 de ani în luna noiembrie a anului trecut, a semnat primul său contract în 1990 și de atunci a jucat pentru United nu mai puțin de 931 de meciuri, marcând 168 de goluri și câștigând 12 titluri Premier League, patru FA Cup, două Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei și două Cupe Intercontinentale.

”Ce pot spune despre Ryan. Este un jucător minunat și o persoană excepțională. Este un exemplu pentru toți și faptul că a marcat în toate cele 23 sezoane jucate până acum este ceva incredibil pentru istoria fotbalului modern” spune sir Alex Ferguson, principalul garant sportiv al jucătorului galez.

Giggs, în schimb, s-a limitat a spune: ”Mă simt bine și savurez mai mult decât oricând fotbalul. Încă mai am lucruri de arătat și voi luta să câștig titluri cu echipa”.

Articolul precedentMickaël Piétrus, demonstrația că talent show-urile s-au născut în America!
Articolul următorZi istorică în fotbalul românesc: sfârșitul unei reciprocități de două decenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here