rusell crowe leeds

Clubul englez nu trece printr-o perioadă tocmai bună în Championship, cea de-a doua divizie de fotbal din Anglia, iar fanii echipei sunt disperații, ducând dorul vremurilor în care ascultau imnul Ligii Campionilor chiar pe propriul stadion, nu în fața televizorului.

Cu echipa pe locul 14 în campionat și cu președintele clubului, Massimo Cellino, condamnat pentru evaziune fiscală, ,fanii Leeds au apelat la ajutorul actorului Russell Crowe folosindu-se de un tweet trimis de către un anume Sam Wild, care o dată ce a atras atenția actorului, a făcut imediat vâlvă pe rețeaua socială.

Cumpără, te rog, Leeds! Avem nevoie de ajutor” suna rugămintea fanului, la care Russell Crow a răspuns cu o întrebare ”Mai crede cineva că asta e o idee bună?”. Tweet-ul actorului a declanșat o avalanșă de reacții printre suporterii celor de la Leeds, marea lor majoritate fiind de acord cu această posibilă mișcare.

Russell Crowe, susținător declarat al celor de la Leeds, este și proprietarul unei echipe de rugby, South Sydney Rabbioths, echipă la care este atât de implicat, încât duminica trecută e preferat să meargă să o vadă cum câștigă cu 39-0, în loc să participe la Gala Oscar, unde fusese invitat să acorde unul dintre premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here