Ronnie O`Sullivan revine în Snooker pentru Campionatul Mondial de la Crucible !

0
1309

Jucătorul englez de snooker, Ronnie O`Sullivan ( 37 de ani ) a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă în Londra că îşi va apăra titlul mondial obţinut anul trecut la Crucible !

Considerat de mulţi cel mai talentat jucător din istoria acestui sport, el s-a retras după  titlul câştigat anul trecut pe termen indefinit, iar multe voci spuneau că nu-l vom mai vedea vreodată la masa de joc. Foşti rivali precum Mark Williams au declarat că snooker-ul moare fără  Ronnie O`Sullivan şi că acest sport are nevoie de cel mai talentat practicant la masă.

Răspunsul lui Ronnie a venit astăzi, într-o conferinţă de presă mult aşteptată. La fix 1 an de la retragere, Ronnie O`Sullivan va reveni la masa de snooker, pentru a îşi apăra titlul la Crucible, în luna Mai a acestui an. Dacă Ronnie va reuşi să câştige acest turneu, va fi fără doar şi poate cea mai mare revenire din snooker.

Ronnie a declarat : ” M-am plictisit. E timpul să  mă întorc.   Mă  aflu pe teren necunoscut, dar hei, nu se ştie niciodată. S-ar putea să fiu bătut rău de tot în Sheffield ! “

Deşi a coborât până pe locul 22 în clasamentul mondial, în urma retragerii temporare, Ronnie îşi va apăra titlul cucerit din postura de cap de serie numărul 1, datorită faptului că a câştigat anul trecut la Crucible.

 

Articolul precedentRomânii au obţinut 10 victorii în faţa echipelor din Anglia. Ei, aproape 40.
Articolul următor„President `s Award“ pentru „kaiser“-ul Franz Beckenbauer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here