Romario îl atacă dur pe Blatter: Este un hoț, un corupt, un fiu de c…!

1
1127

romario blatter fifa

Fosta vedetă a naționalei carioca, acum deputat federal, e un cunoscut și aprig critic al organizării World Cup 2014 în Brazilia, iar ultimele sale declarații nu fac decât să îi întărească această reputație.

Într-un interviu acordat ieri celor de la ESPN Brasil, Romario a explodat iar la adresa conducătorilor FIFA, cei pe care i-a luat în vizor încă din momentul în care Brazilia a fost anunțată ca organizatoare a acestui Mondial. A început cu Jerome Valcke, secretarul general FIFA și a continuat cu șeful acestuia, Sepp Blatter. ” El a spus recent că Mondialul brazilian va fi cel mai slab din istorie. Acest tip vine aici, vorbește, dă ordine și toată lumea aplaudă. E unul dintre cei mai mari șantajiști din sportul mondial. L-au dat afară, însă și-a păstrat funcția pentru că l-a șantajat pe președintele FIFA care este un hoț, un corupt, un fiu de c …!”.

Atacul lui Romario, unul dintre cei mai populari politicieni la ora actuală în Brazilia, nu s-a oprit aici ”Acești tipi, Blatter și Valcke, vor câștiga multe milioane cu seama Braziliei și după cum spun conducătorii noștri, nu e nici o problemă în asta. CBF ( Federația Braziliană de Fotbal ) este condusă de doi șobolani, președintele Jose Maria Marin și candidatul la viitorul mandat, Marco Polo del Nero. FIFA are acolo doi hoți.

Nu este pentru prima oară când Romario atacă dur FIFA și CBF-ul , acuzând de corupție cele două foruri și calificând ca ”gravă și înfiorătoare” situația lucrărilor la infrastructura turneului final ” Costul unui loc pe un stadion de la World Cup 2014 este de 3593 euro, dublu față de cât a costat în Africa de Sud ( 1684 ) sau Germania ( 1671 euro) și chiar și așa, calitatea lucrărilor este deplorabilă. Stadionul Mane Garrincha din Brasilia a costat 456 milioane de euro, bani publici, și e plin de crăpături, nu există sistem de aer condiționat și nici rețea de internet. Din totalul de 42 de proiecte urbane, 11 nu vor fi gata la timp. Am cheltuit enorm până acum, iar de acum încolo vom cheltui și mai mult. Ceva ce costa 20 de euro, va costa 60” reclama recent Romario, pe zi ce trece, cu tot mai mulți adepți lângă el.

)

sursa foto pbvale.com.br

Articolul precedentRangers a promovat în Liga a II-a
Articolul următorVă mai aduceți aminte de Captain Tsubasa? E real și dă goluri ca-n benzile desenate!

1 COMENTARIU

  1. I see you share interesting things here,
    you can earn some additional money, your blog
    has huge potential, for the monetizing method,
    just search in google – K2 advices how to monetize a website

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here