Romania U21 a ratat calificarea in finala CM

1
1300

Cu putin timp in urma nationala U21 a Romaniei a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial de fotbal, fiind invinsa in semifinale de selectionata similara a Germaniei cu scorul de 2-1.

Nu este vorba despre fotbalul real, ci despre sokker. Reamintim ca la acest joc, Romania este campiona mondiala la seniori , titlu obtinut in sezonul trecut cu userul anaconda la timona. Pentru cei care inca nu stiu inca,  sokker-ul este un manager online de fotbal la care sunt inregistrati peste 70 000 de useri din intraga lume.

In aceasta  seara elevii lui *ady* , selectionerul U21 a Romaniei, au avut o evolutie peste asteptari, insa dupa accidentarea lui Traian Comeaga toata tactica a suferit modificari, si totul s-a dus pe apa sambetei. Cu toate ca au pierdut, tinerii tricolori au obtinut medaliile de bronz, o mare realizare pentru lumea sokkerului din Romania.

La finalul intalnirii selectionerul *ady* ne-a declarat: ” Am avut nesansa, Romania merita mai mult, insa trebuie sa ne bucuram ca am obtinut o medalie la care nu ne asteptam, data fiind aria de selectie extrem de restransa.

Articolul precedentOlympiakos, campioana Greciei
Articolul următorCele mai frumoase goluri ale săptămânii!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here