România – Trinidad Tobago: Ce ştiu jucătorii celor două naţionale despre adversari

1
2227

La aterizarea pe aeroportul de la Bucureşti, jucătorii naţionalei de fotbal din Trinidad Tobago au fost întâmpinaţi de către oficialii români cu pâine şi sare. Martorii oculari au dezvăluit pentru Tikitaka.ro că fotbaliştii din Caraibe îşi şopteau între ei: “Ăştia sunt mai săraci ca noi.” După ospăţ, jurnaliştii au început să intervieveze o parte dintre jucători. Iată ce au avut aceştia de spus despre România:

Hutson Charles, selecţioner:  “Am acceptat oferta de a juca acest amical pentru că am înţeles că Victor Piţurcă este cel mai bun dintre antrenori la table. Abia aştept să joc cu el, este o onoare şi un lucru cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Este visul oricărui manager!”

Cornell Glen, golgeterul naţionalei:  “Sper să apuc să mă întâlnesc cu tizul meu, Cornel Dinu. Deşi nu cunosc limba română, doar ascultându-l îţi dai seama ce înţelept este şi îl respect foarte mult pentru vorbele sale.”

Densill Theobald, cel mai experimentat jucător din lot:  “Sunt fericit că revin la Budapesta după perioada petrecută la Ujpest. Văd că s-au schimbat multe.”

Chris Birchall, mijlocaş: “Nu vreau să par arogant, dar noi am participat la Campionatul Mondial din 2006 în timp ce România nu s-a mai calificat din 1998. E clar cine e favorită.”

Întrebat ce jucători români cunoaşte, fundaşul Joevin Jones a răspuns: “Gigi Becali.”

Nu în ultimul rând, atacantul Devorn Jorsling a declarat că “De mic copil ţin cu Steaua.”

Auzind vorbele frumoase spuse, jucătorii români au continuat schimbul de amabilităţi în cadrul conferinţei de presă de la Mogoşoaia:

Ciprian Marica: “Mi-a zis Mutu că ştie de la Consuelo că Trinidad e o ţară foarte frumoasă şi am vorbit cu Tamaş să mergem acolo în concediu. Bem până nu mai putem şi nu suntem stresaţi de presă. Avem şi tobacco gratis, că doar e ţara nicotinei.”

Gabriel Torje: “Nu va fi un meci uşor, africanii sunt recunoscuţi pentru tărie, rezistenţă şi viteză.”

 Costin Lazăr: “Domnul Piţurcă ne-a transmis clar. Trebuie să-i respectăm că sunt şi ei fotbalişti, nu? Buturuga mică poate răsturna carul mare şi trebuie să tratăm meciul serios pentru a obţine cele 3 puncte puse în joc.”

Valerică Găman: “Eu încă n-am inţeles când jucăm cu Trinidad şi când cu Tobago.”

Bogdan Stancu: “5>3”

Deşi nu a fost convocat, Doru Bratu a ţinut să trimită şi el un mesaj: “Îmi pare rău că lipsesc de la acest meci, mi-ar fi făcut plăcere să joc împotriva atacantului lor, Jamal Gay.”

Diseară, jucătorii vor fi invitaţi la tradiţionalul grătar organizat de către Mircea Sandu . Nu vor lipsi nici celebrele folcloriste.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Articolul precedentAtleţi excepţionali la Lausanne!
Articolul următorNotele campioanelor Europei! Primera Division, Barcelona: 100!
Football, bloody hell.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here