Roman Abramovich îi oferă un contract nou lui Rafa Benitez

0
1128

Cinci săptămâni în care Chelsea a câștigat șase din cele șapte meciuri jucate. Ăsta e bilanțul provizoriu pe care îl are Rafa Benitez de când a ajuns antrenor la clubul londonez, pe data de 21 a lunii noiembrie. Rezultatele bune se pare că l-au luat prin surprindere pe Roman Abramovich care vedea în antrenorul spaniol doar o soluție temporară cu care să își lingă rănile lăsate de Roberto di Matteo.

Milionarul rus nu avea de gând să îl țină pe Benitez decât până în vară și i-a oferit un contract pe șase luni de zile, însă ziariștii de la The Sun , citați de către AS, afirmă că Abramovich, dat fiind că varianta Guardiola s-a complicat foarte mult, pregătește o nouă ofertă pentru actualul antrenor, oferindu-i acestuia un nou contract valabil pentru cel puțin un an de zile.

Nu doar Abramovich este mulțumit de startul bun al lui Benitez la cârma echipei, ci și Petr Cech, portarul ceh declarând pe site-ul oficial al clubului: Suntem mai organizați. Primeam prea multe goluri și aveam o apărare foarte fragilă. Presionăm mult mai bine, ceea ce ne dă timpul necesar unei mai bune reorganizări.

În acest moment, Chelsea e pe locul trei in clasamentul din Premier League cu 35 de puncte, cu patru mai puține decât City și 11 față de United, însă cu un meci restanță de jucat.

Articolul precedentPe gheata si zapada: Anna Fenninger se impune clar la Semmering
Articolul următorRafael Nadal s-a retras de la Australian Open !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here