Roland Garros! Victor a dat de unul sănătos, Philipp Kohlschreiber!

0
913

Victor HanescuNorocos din cale afară până acum la această ediție a Roland Garros-ului, acolo unde a beneficiat până acum de două victorii din tot atâtea posibile prin abandonul adversarilor (Bernard Tomic și Dmitry Tursunov)  Victor Hănescu s-a oprit astăzi în turul al III-lea, fiind învins categoric de germanul Philipp Kohlschreiber, în trei seturi, 0-6, 6-7, 1-6.

În doar o oră și 50 de minute, Victor nu a opus prea multă rezistență în fața favoritului 16 de la French Open și, cu excepția setului secund, când a condus cu 5-2, a fost dominat clar de german și învins destul de ușor.

Pentru accederea în această fază de la Roland GarrosHănescu va primi 90 de puncte în clasamentul ATP și un cec în valoare de 60,000 de Euro.

În ceea ce-l privește pe german, acesta va avea un meci imposibil în șaisprezecimile de finală de la Paris, urmând să joace contra numărului 1 ATP, Novak Djokovic.

Articolul precedentPetrolul – CFR Cluj 1-0! Ploieștenii câștigă a 3-a Cupă din istorie și egalează rivala de azi la numărul de trofee!
Articolul următorAutogol de manual în MLS!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here