www.tikitaka.ro
www.tikitaka.ro

Monica Niculescu a pierdut în trei seturi meciul disputat în compania jucătoarei din Argentina, Paula Ormaechea, scor 6-2, 5-7 și 2-6. În cazul în care s-ar fi calificat în runda următoare, Niculescu ar fi întâlnit-o pe oucpanta locului 8 în clasamentul WTA, rusoaica Maria Sharapova.

monica niculescu

 

Sorana Cîrstea s-a impus în două seturi în fața jucătoarei Teliana Pereira din Brazilia, scor 6-2, 7-5, egalând astfel scorul din disputele directe, 1-1. În Turul 3, Cârstea o va înfrunta pe sârboaica Jelena Jankovic. locul 7 în clasamentul WTA. Sorana conduce în meciurile de până acum cu Jankovic, având un bilanț de trei victorii și două înfrângeri.

sorana cirstea

Simona Halep, devenită printre favoritele turneului după ce Na Li și Serena Williams au fost eliminate în turul 1, respectiv turul 2, a trecut fără probleme de britanica Heather Watson în două seturi, 6-2, 6-4. Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor din Spania, locul 55 în clasamentul WTA. Cele două jucătoare se vor întâlni pentru prima dată în circuitul WTA.

Simona Halep

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here