Rivaldo și-a anunțat retragerea din cariera de fotbalist

0
1615

Fostul internațional brazilian, Rivaldo și-a anunțat retragerea din cariera de fotbalist. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram:

Photo by rivaldooficial
Ultima echipă la care a jucat este Mogi Mirim din Brazilia, echipă la care joacă și fiul său de 18 ani. Micuțul club brazilian i-a propus lui Rivaldo funcția de președinte, pe care acesta o va accepta cel mai probabil.

Cele mai importante echipe la care a jucat Rivaldo sunt: Deportivo La Coruna, Barcelona, Milan, Olympiacos și AEK Atena. Vârful de formă al carierei l-a atins pe vremea când îmbrăca tricoul Barcelonei, echipă cu care a câștigat și cel mai important trofeu individual, Balonul de aur în anul 1999. Printre cele mai importante trofee din palmaresul fostului decar al Braziliei se numără o Cupă Mondială, o Cupă a Confederațiilor, o Ligă a Campionilor, două Super Cupe ale Europei, două titluri de campion al Spaniei, trei titluri de campion al Greciei și trei titluri de campion al Uzbekistanului.

Articolul precedentVIDEO: Cum să NU pilotezi. Manevră extrem de periculoasă în cursa de 12 ore de la Sebring
Articolul următorToyota Stadium, Toyota, Japonia
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here