Rezumate video: Liga Campionilor – Optimi de finala, miercuri 11 martie 2009

1
389

S-au terminat optimile de finală ale Ligii Campionilor ( Cupa Campionilor pentru cei mai romantici dintre voi ) iar după rezultate sferturile de finală se prevăd a fi mai mult decât spectaculoase. Urnele vor fi pline de stiluri diferite, fiecare dintre echipele calificate având propria strategie gândită de a cuceri acest titlu. Fotbalul englez își așează încă o dată toate echipele în sferturi demonstrând că Premier League este mult peste restul campionatelor de pe continent, lăsând Italia pe dinafară, spaniolilor, nemților și portughezilor firimituri.

45. 45 de minute de fotbal delicatesă, luxuriant și strălucitor. Au fost primele 45 de minute jucate pe Camp Nou. Cel mai frumos fotbal al acestor optimi. 45 de minute suficiente pentru ca Barcelona să se relaxeze în cea de-a doua repriză. Nu contează cine a înscris. Fără duetul Xavi – Iniesta la mijloc, fotbalul nu ar mai fi fotbal la Barcelona.

Manchester – Inter

Nu au jucat tocmai rău italienii, însă s-a văzut diferența din punct de vedere tehnic, dacă din cel tactic nu prea ai ce să îi reproșezi lui Morrinho. Unui United atât de eficace i-au fost suficiente două oportunități pentru a decide soarta calificării. Note negative pentru Vieira care ar face bine să se retragă și pentru Balotelli care mai are mult fotbal de mâncat până la a ajunge mare și tare. Prima lecție ar trebui să fie despre autocontrol. Nota bună de la Inter o culege Santon, în timp ce de la Manchester, ciudată chestie, echipa ca un întreg a funcționat perfect.

Roma – Arsenal: Ce poți spune despre un meci care s-a decis în urma loviturilor de departajare? Poate că Arsenal merita calificare tragând linie și făcând media, însă nimic nu ți se pare corect după ce joci atât timp și pleci acasă din cauza unui penalty tras aiurea.

Porto – Atletico Madrid: Nimic de zis. Rămâne cum am stabilit…. în meciul tur de la Madrid. Săpunaru a jucat bine, însă s-a accidentat ușor la piciorul drept.
Barcelona – Olympique Lyon 5-2
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/eF2juqjCuL6w9Sjvr53f/mov/1
Manchester United – Inter Milano 2-0…
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/3auIQ0reaRG7WYzO5nEi/mov/1
Porto – Atletico Madrid 0-0
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/ZcZVzk7EjM5JOsLJdBKV/mov/1
AS Roma – Arsenal Londra 1-0, 6-7 după loviturile de departajare
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/gm4Az757luLL9GGZae5I/mov/1
Intră și vezi toate rezumatele.

Articolul precedentCuriozitatile fotbalului : Echipa situata la cea mai mare altitudine!
Articolul următorGoluri de legenda: Adrian Mutu în Fiorentina – Groningen ( 2007 )

1 COMENTARIU

  1. distractiv (0) interesant (0) extraordinar (0)Dupa parerea voastra ce ar putea sa voteze un interist la aceasta postare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here