Revenim cu picioarele pe pământ la Roland Garros! Halep și Dulgheru, OUT!

0
1341

După startul aproape perfect din prima zi, iată că ziua II a româncelor de la Roland Garros ne-a readus cu picioarele pe zgură.  Văzută de mulți, nu doar de optimiștii de serviciu, drept una dintre favoritele la trofeul parizian, Simona Halep a arătat azi că este departe, chiar foarte departe de visul ei. O altă dezamăgire a zilei, însă nu la fel de cruntă, dat fiind adversarul destul de puternic, a fost Alexandra Dulgheru. Să le luăm pe rând, timp este până la următorul Grand Slam!

Simona Halep – Mrjana Lucic-Baroni 5-7, 1-6, o nouă umilință aplicată de ”Nașă”!

Cu toții credeam că eșecul umilitor de la US Open din sezonul trecut a fost doar un accident al Simonei. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Azi, în turul secund de la Paris, Simona a fost umilită din nou, chiar mult mai categoric în joc, de veterana croată Lucic-Baroni. În doar o oră și 15 minute, a 70-a jucătoare a lumii a făcut pe Simona Halep să pară o începătoare care nu știe să lovească mingea. Lucic-Baroni a condus meciul de la un capăt la celălalt, iar Simona a fost tot timpul în urmă. Nicio secundă nu s-a pus problema învingătoarei. Pentru a ne convinge de acest lucru e suficient să privim statistica, în special scorul mingilor direct câștigătoare: 29-5 pentru croată. Asta spune tot despre umilința de azi.

Lucic Baroni Halep

Alexandra Dulgheru – Alize Cornet 2-6, 5-7, după o luptă strânsă!

Dacă Simona n-a avut replică, Alexandra Dulgheru a fost opusul numărul 3 WTA. ”Piti” a lupta din prima până în ultima secundă a meciului cu favorita gazdelor, Alize Cornet. Deși scorul pare unul destul de clar în favoarea franțuzoaicei, Alexandra a fost mereu în luptă și, cu puțin noroc și concentrare, putea trimite setul în decisiv. Românca a avut 5-2 în setul secund, cu două break-uri avans, însă Alize a revenit spectaculos în joc. După fix două ore de joc, Dulgheru părăsește turneul de la Paris, însă o face cu capul sus și cu promisiunea că sezonul său foarte bun va continua.

Cornet - Dulgheru

Articolul precedentÎl scoate la vânzare Florentino Perez pe Cristiano Ronaldo?
Articolul următor#FIFAGate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here