gheorghe-hagiPrimul a fost Ion Iliescu, în 1989, care ne spunea că, imediat ce tiranul va plăti, totul va fi bine. A urmat CDR-ul lui Emil ”Țapu” Constantinescu, formațiune care ne arăta ”cheia” cu care să deschidem viitorul acestui neam de bandiți. După țap am dat din nou de comuniști, care jucau din nou piese clasice, pentru ca apoi să vină Băsescu cu celebra lui sticlă. Acum, la decenii de la acele promisiuni, Gică Hagi, Regele fotbalului românesc, a venit și el cu promisiuni mărețe. În primul rând a marșat pe CORECTITUDINE ÎN FOTBAL, iar noi, cei care l-am văzut pe Gică cum ridica fotbalul la rang de artă atunci când îl practica, l-am crezut. Era mai mult decât logic s-o facem. Dacă nu pe el, atunci pe cine naiba să mai crezi în țara asta condusă 99,9% de bandiți și mafioți ?

Spre surprinderea multora, întrucât erau și sceptici, Gică s-a dovedit mai mult ”unul de-al lor” decât ”unul de-al nostru”. Noi, proștii care încă mai credeam că în acest fotbal infect mai există un gram de corectitudine, ne-am văzut cu inima străpunsă de o săgeată plecată chiar din arcul Regelui Hagi. Gică a dovedit în acest campionat recent încheiat că între el, ca și conducător de fotbal, și cancerul Cooperativei Pinalti, Pădureanu & compania nu există decât o diferență de vârstă.

Timpul va trece, însă în conștiința tuturor vor rămâne omeniile la care Gică, de undeva din înaltul tribunei, a asistat cu nonșalanță. Unul dintre ”omenoși” este acum după gratii, acolo unde a ajuns, culmea, imediat după omenia cu Gică, fără nicio legătură cu meciul din Ghencea. Zeul fotbal nu doarme.

Și acum, să vedem și partea fotbalistică a Viitorului, cea minusculă care a mai rămas:

Rezultate

Din patru partide pe care le-a câștigat Viitorul Constanța în mini-returul sezonului trecut, trei au fost cu multe semne de întrebare asupra corectitudinii. În primul rând, elevii lui Anghel au bătut la Iași, deși erau conduși cu 1-0, jucau cu un om în minus și nu mai câștigaseră în campionat din toamna anului trecut. Apoi, BOMBA OMENIEI! Cel care acum ascultă ”The Final Countdown” de undeva de la răcoare, i-a dăruit Regelui o omenie de toate zilele și Viitorul a bătut cu 5-2 în Ghencea. În final, cireașa pe tort au pus-o în Ștefan cel Mare, acolo unde au bătut, diplomatic, doar cu 3-2. Și uite așa, Viitorul, cu mâinile pline de mocirlă, și-a asigurat viitorul în Liga 1.

Jucători

Față de alte echipe, precum Chiajna de exemplu, Viitorul nu a avut jucători extrem de slabi. Ok, e plin de petarde și cocalari și la ei, însă există și talent. Cu toate acestea, Chițu și pensionarul Dică nu au fost suficienți pentru a câștiga mai multe meciuri pe teren.

Antrenor

Când îl vezi pe Anghel acolo pe bancă, suferind atât la înfrângeri, cât și la eșecuri, te cuprinde un fel de milă. Apoi, după ce te gândești mai bine, îți trece. Cine-l pune să fie sclavul numelui patronului ? Nu poate să meargă și el la o echipă unde chiar poate să lucreze 100% cu abilitățile sale ? Sau..poate preferă o viață de secund.

Barometrul presiunii blatului la Constanța!

Bombele Omeniei, în Ghencea și în “Ștefan cel Mare“, au dat peste cap toate valorile BPBL-ului! S-au înregistrat valori mari și în Copou, însă acolo e scuza adversarului în chiloți!

viitorul Hagi

foto: @ioanitoaia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here