Respect, Parana!

0
487
Foto: craiovamaxima.ro

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, cel care a trecut anul acesta printr-o incercare grea a vietii da o lectie tuturor “suporterilor” Craiovei, cei care acum se intrec in injuraturi la adresa echipei:
“Jucatorii Craiovei raman pentru mine cei mai buni din Liga I, ii sustin neconditionat, chiar daca in campionat nu traverseaza o perioada prea buna si urmeaza sa joace cu Urziceni, CFR Cluj si cu Steaua. Avem cel mai bun lot din tara, asta nu mi-o poate scoate nimeni din cap. Sa nu uitam seria aceea din martie-aprilie, cand eu eram la operatie in Germania. Pentru mine au fost cea mai importanta perfuzie. Nimeni nu-si poate inchipui ce bucurie mi-au facut”-interviu la Radio Oltenia, citat de craiovamaxima.ro.
O lectie data de unul dintre ultimii mohicani ai suporterilor de moda veche, genul de suporteri care au dus la nasterea fenomenului care a fost Universitatea Craiova. Suporterii de acest fel sunt pe cale de disparitie, dar cand ii auzi si ii vezi cum pot trai pentru o echipa chiar si atunci cand viata e mai suparata pe ei, iti dai seama ca mai exista speranta. Vorbele astea frumoase, spuse din inima se transforma in palme peste obrajii dusmanilor ce pozeaza in suporteri. Nu-i asa domnilor din tribuna ca va doare obrazul? Sau e prea gros?
Invatati de la Parana, un om care a albit in momentul retrogradarii Craiovei, dar care nu a aruncat niciodata cu vorbe rele sau cu pietre in ei!

Articolul precedentPorcăria numită Castrol Football Rankings
Articolul următorUnicul Maradona!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here