Reguli Street Craps – Ghid detaliat

0
190

Dacă sunteți în căutarea unui joc de jocuri de noroc simplu, Street Craps ar putea fi pentru dvs. și astăzi vă vom discuta despre regulile Street Craps!

Dacă ești familiarizat cu Craps, atunci regulile pentru Street Craps sunt oarecum simplificate. Dacă ești un începător complet, vestea bună este că jocul nu este prea greu de înțeles și poate fi o distracție distractivă odată ce te apuci de el.

Există câteva reguli și linii directoare de care trebuie să fii conștient înainte de a juca, și aici intrăm noi.

Vom acoperi toți cei mai populari termeni de argou, Street Craps pentru începători și tot ce se află între ele, astfel încât să puteți juca un joc distractiv cu cunoștințe în spate!

Reguli și termeni pentru Craps Street Craps

Regulile noastre Street Craps pentru începători pornesc toate cu învățarea limbajului. Dacă intri în vreun joc fără să cercetezi mai întâi regulile și termenii acestuia, s-ar putea la fel de bine să-ți arunci banii. Nu uita că aceste reguli nu sunt deloc similare cu cele aplicate la Shining Crown Amusnet Interactive.

Street Dice Slang

Ca și în cazul altor jocuri de cazinou, regulile pentru zarurile stradale vin cu cuvinte din argou. Așa că haideți să ne uităm la câțiva termeni de zaruri pentru a vă familiariza mai bine cu jocul:

Dice – Regulile Street Craps înseamnă că trebuie să existe două zaruri regulate în joc. Din păcate, unii jucători care vor să trișeze ar putea folosi zarurile trucate, care îi vor ajuta să câștige un avantaj față de adversarii lor.

Shooter – Cineva trebuie să arunce întotdeauna zarurile, iar acesta este Shooter. Regulile Craps Street spun că nu poate exista decât un singur Shooter și pot decide dacă plasează un pariu sau face o trecere.

Plasarea pariurilor – Conform regulilor de zaruri Street Craps, puteți plasa un pariu numai atunci când Shooterul a luat zarurile.

Pass – Un pariu de trecere poate fi făcut dacă trăgătorul crede că va arunca un șapte sau unsprezece. Veți câștiga dacă Shooterul lovește oricare dintre aceste două numere cu ambele zaruri combinate.

Don’t Pass – Dacă credeți că Shooterul va lovi doi, trei sau doisprezece, vă puteți gândi să luați un pariu și să plasați un pariu Don’t Pass. Aceasta va fi valoarea ambelor zaruri odată aruncate.

Bounce – Una dintre regulile esențiale ale Street Craps este ca zarurile să sară după ce Shooterul le aruncă. Dacă zarul nu sare, aruncarea va fi validată, iar trăgătorul va trebui să înceapă din nou.

Degetele – Nicio parte a corpului nu trebuie să se afle în zonele de tragere, inclusiv degetele de la mâini și de la picioare.

Este posibil să întâlniți și alte cuvinte din argou, dar acestea sunt cele mai populare care vă vor ajuta să vă familiarizați mai bine cu jocul.

Reguli Street Craps pentru începători

Fiecare joc de cazinou are reguli și modul de a juca zaruri stradale nu este diferit. Vom simplifica cele mai populare reguli, astfel încât să puteți începe jocul mai repede și să vă puneți practica în joc.

Să ne uităm acum la lista de reguli:

  • Nu există nicio hotărâre cu privire la modul de a alege Shooter-ul
  • Shooterul selectează suma pariată pe care trebuie să o parieze
  • Depinde de Shooter să ofere cote în timpul jocului
  • Shooterul poate reduce suma pariată dacă pariurile nu pot acoperi pariul inițial
  • În Street Craps, jucătorii pot face și pariuri secundare
  • După ce trăgătorul aruncă zarurile, toate plasarea pariurilor trebuie să se oprească
  • Toate trecerile primesc un câștig dacă rezultatul aruncării zarurilor este șapte sau unsprezece
  • Pariurile Don’t Pass vor câștiga dacă rezultatele sunt două, trei sau douăzeci
  • Street Craps Regulează Recreerea Pas-cu-Pas

Acum haideți să trecem la esențial și să vă arătăm pas cu pas cum să jucați Street Craps, astfel încât să puteți începe să vă formați o strategie de zaruri și să vă câștigați pariurile!

Este Street Dice la fel ca Craps?

Dacă înveți cum să joci Craps, poți aplica aceeași strategie pentru Street Dice, cunoscut și sub numele de Street Craps. Street Dice este un joc simplu și foarte asemănător cu Craps.

Principala diferență dintre jocuri este că Street Dice poate fi jucat afară, mai degrabă decât folosind o masă tradițională „Craps”.

De câte zaruri ai nevoie pentru zaruri de stradă?

Street Craps se joacă cu două zaruri pe care Shooter le aruncă; acest lucru se aplică unui joc obișnuit de Street Craps. Veți paria pe rezultatul acestor două zaruri pe baza propriei aruncări sau a unei aruncări făcute de un alt jucător. Zarurile vor fi de obicei cu șase fețe, deși unele reguli pot permite zaruri cu patru fețe.

Cum să joci Craps acasă?

Frumusețea Craps-ului este că nu trebuie să vizitezi un cazinou pentru a-l juca! Dacă vă place intimitatea casei dvs., atunci jucați acasă.

Va trebui să creați o masă Craps, dar este posibil să aveți nevoie de mult spațiu. De regulă, aceste mese Craps sunt mari, așa că asigurați-vă că faceți spațiu liber.

Este dificil să înveți cum să joci Street Dice?

Cei mai buni jucători de zaruri din lume au ajuns acolo unde sunt acum doar exersând. Abilitățile nu se dezvoltă peste noapte. Practica face perfect!

Să înveți cum să joci zarurile Street Dice înseamnă să înveți această practică. Nu este la fel de dificil să înveți ca zarurile tradiționale și, dacă ești deja familiarizat cu zarurile, vei putea începe acest joc relativ repede.

Este întotdeauna o idee bună să aveți o strategie de bază pentru craps, dar din nou, aceasta va veni cu timpul și experiența. Sfaturile noastre de top ar fi să vă construiți mai întâi cunoștințele de bază, care este tot ceea ce am inclus în blogul de astăzi.

Street Dice este plin de reguli, așa că înțelegerea acestor reguli înainte de a juca ar putea fi cheia succesului tău. Același lucru este valabil și pentru jargon: familiarizați-vă cu termenii menționați mai sus înainte de a juca!

În cele din urmă, citiți instrucțiunile noastre pas cu pas pentru a ști la ce să vă așteptați. Există o mulțime de pași diferiți necesari în Street Dice. Cunoaște-ți următoarele mișcări înainte ca acestea să se întâmple și ai putea avea doar avantaj asupra adversarilor tăi.

Articolul precedentAi fost anul acesta un parior responsabil? Iată ce cadouri aduce Netbet de sărbători!
Articolul următorIstoria Las Vegasului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here