Recomandări de weekend: Lupta continuă

0
420

Rezumatele video din Premier League, Primera Division, Serie A, Bundesliga, Liga 1 România, Ligue 1 France, vor fi postate pe BDF pe parcursul acestui week-end.

Oferta pentru acest weekend este destul de săracă. În Anglia, sâmbătă şi duminică, vor avea loc sferturile de finală ale Cupei. Cel mai interesant meci se anunţă cel dintre Fulham şi Manchester United, echipa lui Ferguson ţintind cucerirea tuturor trofeelor în toate competiţiile în care este angrenată în acest an. Astfel că un eşec la Londra nu ar fi deloc bine digerat în tabăra „diavolilor roşii”.

Serie A pare a fi relansa lupta pentru titlu, după egalul Interului cu Roma şi succesul lui Juventus cu Napoli. Cele două pretendente la titlu vor disputa şi cele mai interesante meciuri ale etapei în Italia. Inter merge la Genova, la numai trei zile după corecţia suferită în Cupă cu Sampdoria, în timp ce Juventus dispută derbyul oraşului cu Torino.

În Bundesliga, toţi ochii vor fi pe confruntarea Hoffenheim-Werder Bremen, în timp ce vecinii francezi au programat duelul dintre Lille şi Lyon, după ce miercuri cele două s-au întâlnit şi în Cupa Franţei, campionii fiind eliminaţi.

Barcelona şi Athletic Bilbao s-au calificat la mijlocul săptămânii în finala Cupei Spaniei. Avanpremiera acelui duel va avea loc sâmbătă pe Camp Nou, imediat după urmând a se disputa marele derby dintre Real Madrid şi Atletico. Rămâne de văzut dacă şi această etapă va duce la o nouă apropiere a echipei blanco de liderul din Catalunia, după ce în ultimele trei etape trupa de pe Bernabeu a recuperat 8 puncte.

Articolul precedentVideo / Cele mai tari goluri din Cupa Ligii Angliei, editia 2008/2009
Articolul următorMare bucurie într-un oraş mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here