Recomandări de weekend: AS Roma – Juventus, derbyul sfârşitului de săptămână

0
390

Weekend bogat în partide atractive. Meciuri foarte importante pentru clasamentele din marile campionate ale Europei, cea mai interesantă dispută urmând a avea loc sâmbătă seara în „Cetatea Eternă”. AS Roma şi Juventus anunţă un super-meci, cele două echipe urmărind să continue lupta pentru obiectivele propuse. Dacă giallorossi nu vor să scape o nouă participare în Liga Campionilor, piemontezii nu-şi permit niciun pas greşit pentru a mai putea spera la titlu.

Tot sâmbătă, în Anglia, va avea loc unul din derbyurile Londrei, Tottenham-Chelsea, iar în Portugalia, marele duel al Lisabonei, Sporting-Benfica, contând pentru Cupa Ligii. Două recomandări şi din Bundesliga, Dortmund-Werder, un meci mai mereu disputat şi specatculos, chiar dacă situaţia celor două nu este chiar roză, şi mai ales confruntarea dintre Marica şi recent naturalizatul Max Nicu în Stuttgart-Hertha Berlin.

Şi duminică avem trei partide tari. În Premier League se joacă Liverpool-Aston Villa, „cormoranii” fiind într-o revenire de formă senzaţională, în timp ce trupa lui Martin O’Neil pare a ceda în lupta cu Arsenal pentru locul 4. Hamburg este pe cai mari după calificarea în sferturile Cupei UEFA şi merge la Schalke pentru a-şi continua şi drumul spre titlu în Germania, iar în Serie A avem un duel care odată decidea campioana, Napoli-AC Milan.

Vizionare plăcută!

Articolul precedentOm, fotbalist, legendă: Javier Zanetti
Articolul următorNoi metode de antrenament in fotbalul mondial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here