Real Madrid vrea un copil minune de 13 ani din Brazilia!

0
1160

Real Madrid este foarte aproape de a obține semnătura lui Luiz Henrique dos Santos, puștiul brazilian de 13 ani care i-a impresionat pe oficialii madrileni. Luiz a intrat în atenția galacticilor după ce tatăl lui a postat un video pe youtube. La scurt timp după apariția videoclipului respectiv, Luiz a fost invitat la Madrid pentru un trial. Acesta i-a impresionat pe antrenori iar mutarea micuțului brazilian la Real Madrid e iminentă.

foto: 101greatgoals.com

Tatăl puștiului, Amaro dos Santos a declarat că, imediat ce a observat talentul fiului său, a cumpărat o cameră video pentru a-i înregistra mișcările, apoi i-a venit ideea de a face un colaj și de a-l posta pe youtube. Videoclipul a ajuns cumva în fața celor de la Real Madrid și acum e aici. A renunțat la locul de muncă, la familie și casă pentru a paria pe talentului fiului lui.

Real Betis era la un pas să obțină semnătura lui Luiz Henrique dos Santos dar mutarea nu s-a realizat datorită unor neînțelegeri financiare.

Luiz e poreclit Pety, după fostul jucător de la Flamengo, Dejan Petkovic.

Articolul precedentTehnici de intimidare/faultare al jucătorilor
Articolul următorSilviu Bogdan este noul președinte AFJ Dolj!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here