Real Madrid trebuie să plătească 75 de milioane € dacă îl vrea pe Falcao

0
1085

Falcao 1

Așa anunță azi cei de la AS, care susțin că în contractul lui Falcao cu Atletico Madrid există o clauză conform căreia Real Madrid ar trebui să plătească cu 15 milioane mai mult decât orice alt club interesat să îl transfere pe atacantul columbian. Falcao a dorit astfel să le arate fanilor Atletico Madrid că scopul lui nu este să ajungă la marea rivală concitadină și că în cazul în care în cele din urmă Florentino se hotărăște să îl transfere, cele 15 milioane în plus să îi facă pe suporterii să accepte mai ușor manevra.

În acest moment Atletico cere 60 de milioane de euro pentru Falcao și nu va scădea un cent din preț, ceea ce înseamnă că pentru Real Madrid prețul este 75 de milioane de euro. Sezonul trecut Chelsea a fost foarte aproape de a se face cu serviciile atacantului însă au oferit 55 milioane de euro, insuficient pentru ca șefii de la Atletico Madrid să accepte.

În vară se așteaptă o altă ofensivă dinspre Anglia pentru Falcao, cele mai interesate fiind Chelsea și Manchester City, însă nu este de neglijat nici zvonul conform căruia Paris Saint Germain pregătește o ofertă greu de refuzat în condițiile în care sunt tot mai puțini bani pe piața transferurilor din Europa.

21 de goluri a marcat până acum Falcao în acest sezon de Primera Division, fiind pe locul 3 în clasamentul golgeterilor, după Cristiano Ronaldo ( 26 ) și Messi ( 40 ).

40 de milioane a plătit Atletico Madrid în august 2011 pentru a îl transfera pe Falcao de la FC Porto.

Articolul precedentBayern și revelația Malaga se alătură echipelor calificate în sferturi!
Articolul următor„Il aveam pe Messi si acum avem si Papa“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here