Dacă Real Madrid – Getafe s-ar fi jucat în România, nu îmi pot imagina cantitatea acuzațiilor de blat care i s-ar fi revărsat asupra.

Să enumerăm faptele cronologic:

Minutul 84 – La scorul de 1-1, Albin înscrie pentru cei de la Getafe în urma unui voleu senzațional prins la marginea careului de 16.
Minutul 87 – Guti, aflat într-un moment foarte slab al carierei sale, înscrie un alt golazo și egalează pentru Real Madrid.
Minutul 88 – Pepe, fundașul portughez al Realului o ia razna în propriul careu și îl măcelărește, la propriu pe Casquero, căpitanul celor de la Getafe. Ia roșu și ca bonus îi mai aplică un pumn altui jucător de la Getafe.
Minutul 89 – Casquero trage ridicol de slab penaltyul ( moment în care în România ar fi explodat imaginile cu valize ).
Minutul 93 – Real Madrid atacă deși joacă în zece oameni. Higuain prinde un trasor din marginea careului, mingea intră sub bară, iar Real Madrid câștigă cu 3-2.

Zece minute, cinci faze care vor da înconjurul lumii în următoarele ore.

Ce rămâne în urmă? Pe lângă faptul că nimeni în Spania nu s-a arătat suspicios de desfășurarea și deznodământul acestui meci, Real Madrid s-a apropiat la trei puncte de Barcelona. Iar pe Barcelona o așteaptă deseară un meci greu cu Sevilla.

P.S: Contra?…Îl puteți vedea câteva secunde pe final de videoclip cum încearcă să infirme faptul că este un om violent .Nu a jucat.


http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/N1fHVtWigYp2I3W6ky3l/mov/1&color=0x439D2A
sursa foto sport.es

9 COMENTARII

  1. Ce vb ma acolo?Asta a fost blat 100% 2 pauza 1 final!Joc la pariuri de atati ani stiu ce vorbesc,cum sa tragi asa din penalty?Telefonat,pe cine crezi ca mint astia?Bwin isi face datoria ,blat murdar!

  2. Tocmai vorbeam de România și mania blaturilor. Tu ești un exemplu elocvent. Înainte de a scrie gândește-te despre ce nivel al fotbalului vorbim.

  3. nu este o manie a blaturilor. dar acolo interesele si castigurile sunt imense asa ca nici presa nu sufla chiar daca este blat pe fata.

  4. mafia este foarte puternica. sa incerci o scarita atat de jalnica in fata lui Casillas portarul nr.1 al Spaniei! Apoi sa nu mai faci nici un marcaj la Higuain care s-a dus liber ca pasarea cerului spre careul lui Getafe si normal marcheaza! Eu unul nu cred in jocuri cinstite intre echipe din aceeasi tara… de exemplu Porto-Manchester a fost corect dar pentru Chelsea-Livrpool nu bag mana in foc. stiti care era cota pentru 4-4 ? 2 la pauza si X la final???!

  5. e si ce ma? din partea mea e foarte bine ca e blat un asemenea meci! in Romania oricum nu se putea face asa ceva. Albin nu marca, Guti o dadea in coceni si lu taranu de Higuain nu-i intra aia!De penalty ce sa mai zic, ai nostrii nu dau pe spatiul portii macar(vezi spadacio la pitesti) si oricum daca intra aia era smecher ala , deci avea motive intemeiate sa ii traga asa lu casillas!

  6. Fratilor,am jucat la 1-2 pt Getafe si inainte sa aiba penalty ca bate Real,chiar la Bwin am cont eram 100% sigur,nu degeaba aceasta mafie acest clan mafiot, Bwin e peste tot,si nu numami ei!Exista mafia pariurilor fie ca vreti, fie ca nu!Si ca fapt divers avea cota 25 in min 86 ca invinge!

  7. nu este o manie a blaturilor. dar acolo interesele si castigurile sunt imense asa ca nici presa nu sufla chiar daca este blat pe fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here