Reacțiile lui Maradona la meciul România – Argentina de la Mondialul din SUA, 1994

0
10781

Probabil cel mai mare rezultat obținut de echipa națională a României în toate timpurile: 3-2 cu Argentina la Campionatul Mondial din 1994. Golurile noastre au fost marcat de Ilie Dumitrescu (minutele 11 și 18) și Gică Hagi (minutul 58). România elimina Argentina de la Mondial și se califica în sferturile de finală ale competiției.

Anghel Iordănescu a început partida de pe Rose Bowl din Pasadena cu Florin Prunea în poartă, Dan Petrescu, Daniel Prodan și Miodrag Belodedici, Ionuț Lupescu, Gică Popescu, Dorinei Munteanu, Gică Hagi (căpitan), Ilie Dumitrescu, Tibor Selymeș și Gică Mihali. Au mai jucat Costel Gâlcă (minutul 86 în locul lui Hagi) și Corneliu Papură (minutul 89 în locul lui Dumitrescu).

De celaltă parte, Alfio Basile, selecționerul Argentinei a început cu Luis Islas în poartă, Jose Chamot, Roberto Sensini, Fernando Redondo, Oscar Ruggeri (căpitan), Jose Basualdo, Gabriel Batistuta, Fernando, Caceres, Diego Simeone, Ariel Ortega și Abel Balbo. A mai jucat Ramon Medina Bello în locul lui Sensini din minutul 63.

Din marea echipă a Argentinei lipsea cel mai periculos fotbalist, Diego Armando Maradona care fusese depistat pozitiv cu efedrină, substanță aflată pe lista interzisă pentru sportivi.

Articolul precedentGoluri A-League (prima ligă australiană) – săptămâna a doua
Articolul următorCe mai este nou la pariurile online?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here