Războiul continuă în Brazilia: ”Ceea ce face Romario e lamentabil”

0
1099

Cu mai puțin de trei luni până la startul World Cup 2014, apele sunt tot mai învolburate în Brazilia și par că nu se vor limpezi prea ușor.

Stadioane inaugurate chiar dacă nu sunt gata, altele la care încă se mai lucrează, cum e cazul celui din Sao Paolo, stadion care va fi predat pe 15 aprilie, însă fără tabele de marcaj sau iluminare exterioară și scandaluri în care sunt implicate tot mai multe nume grele din fotbalul brazilia și mondial.

În urmă cu câteva zile Romario sărea la gâtul conducătorilor FIFA făcându-i în tot felul cu un discurs destul de violent, iar ulterior s-a luat pe Instagram și de Ronaldo acuzându-l că nu și-a acuzat promisiunea de a le oferi bilete gratuite persoanelor cu handicap.

În această fotografie din 2011, a promis în mod public bilete pentru persoanele cu handicap. Pana acum, nimic” este mesajul postat de Romario pe Instagram, iar răspunsul lui Ronaldo a venit pe Facebook: ”E lamentabil să îl vezi pe Romario, încă o dată, punând-mi în spate responsabilități care îmi stau la îndemână. Nu știu dacă e oportunism sau ignoranță, însă știu că în loc să își consume timpul și energia cu denigrarea mea, deputatul ar trebui să se adreseze celor cu adevărat responsabili.

Ronaldo face parte din comitetul organizator al Mondialului brazilian, iar Romario, care ocupă un scaun de deputat în parlamentul brazilian și are o fată ce suferă de Sindromul Down, îl acuză că a promis 32 000 de bilete pentru persoanele cu handicap, promisiune pe care nu a îndeplinit-o.

Articolul precedentMomentul zero în fotbalul arădean: UTA se mută în Liga 4
Articolul următorTabloul dificil pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea la Miami!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here