Razboi intre Florentino Perez si familia Ozil

1
890

florentino

Cine s-ar fi gandit ca plecarea lui Ozil de la Real Madrid avea să declanșeze un adevărat război al declarațiilor între jucător și tatăl său, care îi este și reprezentant, pe de o parte și reprezentanții clubului spaniol pe de alta?

Problemele pentru Florentino Perez au început în ziua prezentării lui Gareth Bale, atunci când o parte din spectatorii prezenți pe Santiago Bernabeu i-au reproșat vânzarea lui Ozil, scandând lozinci în favoarea jucătorului, acțiune pe care președintele Realului a văzut-o ca o aluzie directă și a reacționat ca atare, ducând degetul la gură “a la Raul”, în semn de ciocu” mic. Mare parte din fanii madrileni nu înțeleg de ce a fost vândut Ozil, jucătorul care în cele trei sezoane la Real Madrid a fost cel mai bun pasator al echipei, cu 73 de pase decisive, mai ales că se primise o ofertă asemănătoare din punct de vedere financiar pentru Khedira, un jucător mai puțin important în opinia lor.

Criticii au început să îi apară lui Florentino chiar și în propria ogradă, primul fiind Sergio Ramos cel care avea să declare că dacă ar fi fost după el ” Ozil era ultimul jucător care trebuia să plece de la echipă”. Au urmat Arbeloa, Cristiano Ronaldo și, ultimul pe listă, până acum, Zinedine Zidane, care spunea săptămâna trecută că ”nu există jucător care să valoreze 100 de milioane de euro„ , aluzie directă la transferul lui Bale.

Cu câteva zile în urmă ziarul spaniol ABC publica un articol, șters ulterior de pe site, în care afirma că Florentino Perez pregătește o campanie de discreditare la adresa lui Mesut Ozil, bazată pe faptul că jucătorului îi plăcea, prea mult, viața de noapte a Madridului, căpătând o obsesie pentru femei și discoteci. Intentia președintelui era, după cum spuneau cei de la ABC ( ziar apropiat clubului Real Madrid ), să justifice vânzarea lui Ozil în fața Adunarii Generale motivând că acesta avea o viață personală instabilă, petrecându-și nopțile prin pub-urile de lux ale Madridului în loc să se odihnească, ceea ce îi scădea mult randamenentul la antrenamente și meciuri.

Se pare că aceste informații  nu i-au căzut prea bine lui Ozil-tatăl, care a răbufnit azi într-un interviu acordat celor de la Bild ”Faptul că cineva câștigă mulți bani, nu îl transformă automat într-un om de onoare și Florentino Perez nu e un om de onoare. El vrea să îl transforme pe Ozil în oaia neagră a vestiarului și să mă arate pe mine ca pe un părinte ahtiat după bani. Joacă murdar și ne vom apăra în fața judecătorilor.

Dacă Mesut ducea viața de care vorbesc ei acum, mă întreb de ce era mereu titular. Acum vor să îi distrugă imaginea pentru că suporterii și unii din foștii lui colegi sunt supărați din cauza transferului” mai spune Mustafa Ozil.

Reacția clubului Real Madrid nu s-a lăsat așteptată, și surprinzător sau nu, încercă să aprindă pipa păcii, o dată cu emiterea unui comunicat în care dezminte toate informațiile publicate de ziarul ABC. ”Regretăm că aceste informații, care nu au nimic de a face cu clubul nostru, au provocat reacția tătălui lui Ozil care nu corespund realității. Vrem să ne arătăm încă o dată recunoașterea și afecțiunea noastră la adresa lui Mesut Ozil, căruia îi dorim mult succes în noua etapă”.

Florentino Perez știe că adevaratul conducător pe Santiago Bernabeu e publicul și mai are timp până la următorul meci acasă al echipei pentru îl convinge de motivele vânzării lui Ozil. Se pare că tactica discreditării nu i-a ieșit tocmai bine.

Articolul precedent#PronoLiga1! Etapa a 7-a!
Articolul următorMateş Box-to-Box: Clasamentul transferurilor verii 2013 în Premier League. Locul 11: West Bromwich Albion

1 COMENTARIU

  1. Singura problemă a madrilenilor pare să fie accidentarea lui Ozil, care a ieşit de pe teren pe targă, cu probleme mari la piciorul drept. Vinerea viitoare este finala Cupei şi Realul speră să se poată baza pe “magicianul” său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here