Răspunsul lui Cristiano Ronaldo când a fost întrebat despre LGBT și Leo Messi la Mondialul din Qatar 2022

0
1752

Răspunsul lui Cristiano Ronaldo când a fost întrebat despre deciziile FIFA de a interzice promovarea comunității LGBT la Campionatul Mondial din Qatar dar și despre rivalitatea cu Messi. 

Răspunsul lui Cristiano Ronaldo:

“Nu mă aflu în Qatar ca să vorbesc despre Manchester United sau Messi. Nici măcar despre LGBT. Nu am o echipă de club. Țara mea este clubul la care joc. Cu privire la LGBT și banderola în culorile curcubeului, am mulți copii iar dacă nu aș fi avut nici măcar unul, ați fi început să mă întrebați despre LGBT pentru că ați fi fost suspicioși. Banderolele mele sunt întotdeauna simple, fără culori diferite. Cu tot respectul pentru comunitatea LGBT, întrebați persoana nepotrivită despre asta. Eu am copii și știți cu toții cum se fac copii, nu?

Și mă întrebați despre Leo… La întrebarea asta pot răspunde. Este cel mai bun fotbalist de la Campionatul Mondial, alături de mine. Dacă aveam 20 de ani, am fi marcat hat-trick-uri și nu penalty-uri. Dar suntem aici îmbătrâniți și încă facem ce știm să facem iar așteptările sunt încă mari de la noi. Nu am nicio îndoială că va ajunge în faze superioare ale acestei competiții. Nu este un tip care să se bucure de eșecurile mele. Eu de ce m-aș bucura de ale lui? Poate fanii noștri fac asta dar noi, la un nivel profesionist ne iubim unul pe altul. Cu alte cuvinte, sunt aici ca să fiu întrebat de Portugalia și despre Campionatul Mondial. Pentru asta mă aflu aici și nimic mai mult”

Articolul precedentFinalele tuturor Campionatelor Mondiale
Articolul următor#PronoLiga1. Liderul își menține avansul de 2 puncte. Urmează runda a 19-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here