Rafael van der Vaart se desparte de FC Midtjylland

0
1618

După doi ani la clubul danez, fostul star al lui Real Madrid, Rafael van der Vaart nu își va prelungi contractul cu echipa. Olandezul nu simte că a primit destule șanse la club, el a sperat că toată echipa va fi construită în jurul lui. Acesta nu este mulțumit nici de calitatea fotbalului din Scandinavia și povestește dezamăgit cum la unele meciuri erau asistați de doar 800 de suporteri. Lipsit de motivație acestuia îi este dor de stadioanele pline și de suporterii care veneau în număr mare meci de meci să-și susțină favoriții.

Van der Vaart - Real Madrid
Van der Vaart – Real Madrid / Foto: thesun.co.uk

El recunoaște însă că principalul motiv pentru care a ales echipa, a fost iubita gravidă Estavana Polman care joacă handbal pentru Team Esbjerg. Contractul semnat cu danezii îi expiră vara aceasta.FC Midtjylland poate câștiga campionatul dacă învinge în ultima etapă acasă pe Horsens. Însă acesta nu pare decis să părăsească Danemarca, dorindu-și să mai joace încă un sezon, deschizându-și parcă ușile spre un eventual transfer la Esbjerg, care în acest moment se află pe locul 2 în liga a 2-a daneză și poate promova în prima ligă.

Cei doi sunt stabiliți în micul orășel din vestul țării și acest lucru pare a juca un rol esențial în vederea alegerii următoarei destinații a jucătorului.

Articolul precedentMichel Platini recunoaște că au trișat în 1998
Articolul următorMijatovic nu este de acord cu transferul lui Salah la Real Madrid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here