Rafa Nadal, campion la Montreal după o finală scurtă cu Raonic

1
1004

rogers-cup-montreal-rafael-nadal

Rafael Nadal a câștigat, pentru a treia oară în carieră, Rogers Cup după o finală aparent ușoară cu Milos Raonic, pe care l-a învins cu un dublu 6-2, în 68 de minute. Dacă în primul set a făcut primul break abia în al treilea game, spaniolul l-a început pe cel de-al doilea câștigând pe serviciul canadianul ajuns în mod surprinzător în ultimul act. Nadal a reușit în acest meci 17 puncte direct câștigătoare și a comis doar șapte erori neforțate, față de cele 22 ale lui Raonic.

Această victorie este echivalentă cu al optulea titlu pe care Nadal îl câștigă începând cu februarie 2013, lună în care el și-a făcut revenirea în circuit după o pauză de șapte luni. De asemenea acesta este și al 25-lea titlul de Masters pe care îl obține, el deținând și recordul în ceea ce privește numărul de turnee de această categorie câștigate. Cele 1000 de puncte primite pentru victorie îl ajută pe fostul lider mondial să-și consolideze poziția de lider în clasamentul pe acest an. De partea cealaltă, Raonic s-a aflat pentru prima dată într-o finală de Masters și se afla în căutarea câștigării celui de-al patrulea turneu din carieră și al doilea din acest an.

Dacă la simplu a fost eliminat de Ernests Gulbis, Andy Murray a avut mai mult succes în turneul de dublu acolo unde, alături de conaționalul Colin Fleming a ajuns până în finală. Acolo au fost totuși învinși de perechea formată din Alexander Peya și Bruno Soares, cu 6-4 7-6 (4).

Articolul precedentCoregrafia galeriei dinamoviste la derby-ul Dinamo – Steaua
Articolul următorOM începe sezonul în forță

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here