PSG – Bașakșehir, acuzații de rasism

0
2852

Meciul din Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir oficiată de brigada românească condusă la centru de Ovidiu Hațegan a fost întrerupt după primul sfert de oră și ulterior abandondat după ce Sebastian Colțescu, al 4-lea oficial, a folosit cuvântul “negru” într-o discuție cu centralul întâlnirii, făcând referire la antrenorul secund al formației Bașakșehir, camerunezul Pierre Achille Webó.

UEFA a decis schimbarea brigăzii de arbitri pentru acest meci astfel că olandezul Danny Makkelie alături de asistenții Mario Diks (olandez) și Marcin Boniek (polonez) vor conduce reluarea partidei de astăzi dintre cele două formații. Al 4-lea oficial este polonezul Bartosch Frankowsky.


Potrivit francezilor de la RMC Sport care au preluat afirmațiile jurnalistului român, Emanuel Roșu de pe Twitter, începând din minutul 2, antrenorul secund al celor de la Bașakșehir, Pierre Webo i-ar fi provocat pe arbitri români, în special pe Colțescu care era pe margine și Octavian Șovre, spunându-le “gypsies” (țigani) – acesta ar fi și motivul pentru care Colțescu spune că “Nu se poate așa ceva. Nu se poate!”

FILMUL EVENIMENTELOR

Articolul precedent#PronoLiga1! Doi jucători pe locul 1! Urmează runda a 13-a
Articolul următorDinamo – IFK Göteborg 0-1 (Cupa UEFA, 9 decembrie 1981)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here