Probleme pentru Iago Aspas. Transferul la Liverpool blocat de impresar

0
1116

Impresarul lui Iago Aspas, Jorge Santomé, a denunțat jucătorul pentru neîndeplinirea condițiilor din contractul semnat cu acesta, Federația Spaniolă de Fotbal fiind nevoită astfel să blocheze transferul acestuia la gruparea engleză Liverpool, după cum notează și postul spaniol de radio, Cadena COPE.

Noi (n.r. firma de impresariat) avem contract cu Iago Aspas până la 1 iulie 2014 și Federația nu va elibera certificatul de transfer până când nu vom retrage plângerea. Este o problemă destul de complicată însă numai pentru jucător, nu și pentru noi. Cred că următorul pas pentru el ar fi ca să ajungă la un acord cu firma noastră de impresariat. De la Federație ni s-a spus că avem toate șanse să câștigăm din punct de vedere legal. Iago este deja jucătorul lui Liverpool însă nu va putea juca pentru ei până când nu se va stinge acest litigiu”, a declarat impresarul jucătorului care a mai adăugat că în contract mai există și o clauză de un milion de euro care va trebui să fie plătită de acesta.

Astfel, Iago Aspas, care deja a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane, transfer în urma căruia clubul englez a plătit în jur de nouă milioane de euro, nu va putea juca sub culorile lui Liverpool până când litigiul dintre jucător și impresar nu va fi stins.

sursă foto

Articolul precedentCupa Confederatiilor FIFA, un turneu nascut in mainile unui tiran
Articolul următorSistemul video debutează la Cupa Confederaţiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here