Probleme la McLaren – Hamilton e nemulțumit de noul monopost

0
1164

Tunete și fulgere. Cam așa poate fi descrisă atmosfera din sânul echipei McLaren, după ce Lewis Hamilton și-a exprimat nemulțumirea față de monopostul ce i s-a construit pentru noul sezon. Cel puțin, așa afirmă cei de la Autobild, care au dat publicității o conversație purtată de Hamilton cu fostul său coleg de echipă, Heikki Kovalainen. Campionul din 2008 i s-ar fi plans finlandezului de slaba prestație ale monopostului lansat recent după primele antrenamente libere avute loc pe pista de la Jerez.

Pe de cealaltă parte, discursul oficial al lui Hamilton e total opus față de ceea ce a apărut în Autobild: ” Am sentimente pozitive față de cum arată monopostul în prezent și sunt sigur că vom continua să progresăm. Deocamdată nu este un concurs în care să vedem cine scoate timpii mai buni, așa că, în următoarele săptămâni vom vedea adevăratul nivel la care putem ajunge” a declarat pilotul englez.

Nemulțumirea există

În zilele de antrenament de până acum, monopostul făcut de McLaren pentru Hamilton nu a reușit să coboare sub 1.19 min, timpi mult mai slabi decât cei făcuți de noii bolizi lansați de către Ferrari sau Red Bull, mai slabi până și de către cei scoși de modesta Lotus Renault.

Numărătoarea inversă

Prima cursă a sezonului va avea loc pe 18 martie în Australia, la Melbourne. Calendarul complet al sezonului îl puteți vedea aici.


sursa foto daylife

Articolul precedentPatru arbitrii chinezi băgați la închisoare pentru aranjare de meciuri
Articolul următorMourinho acuzat ca il sabotează pe Villas-Boas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here