Președintele lui Napoli, De Laurentiis, vrea o ”revoluție” în fotbalul italian

0
979

de-laurentis

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis a declarat că doreşte o revoluţie în fotbalul italian, acesta manifestându-şi îngrijorarea în ceea ce privește dificultățile, pe care le întâmpina cluburile din “cizmă”, în a-și construi stadioane, precum şi lipsa capitalului financiar.

“Avem nevoie de o revoluţie în fotbalul italian. Avem nevoie de o transformare şi să adoptăm norme pentru anul 2013, nu 1900”, a spus De Laurentis, care a ţinut să mai precizeze că Juventus este singura echipă din Serie A care are propriul ei stadion, restul echipelor depinzând de municipalitate.

Totodată şi antrenorul lui Juventus, Antonio Conte a susţinut, după eliminarea din Liga Campionilor, în faţa lui Bayern Munchen (0-4 scor general), că fotbalul italian nu mai poate fi luat în considerare în elita fotbalului european, întrucât aceştia nu pot ţine pasul din punct de vedere financiar cu “super-puterile” din alte ţări. Conte s-a declarat nemulţumit şi de controversele care au apărut în ultimul timp, considerându-le a fi unele inutile, evitându-se astfel discutarea adevăratelor probleme care macină fotbalul din peninsulă.

Andrei Prisacariu

Articolul precedentAlexandra Cadanțu s-a calificat în semifinale la Katowice!
Articolul următorF1 China: Hamilton domina calificarile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here