Pospisil și Raonic – primii calificați în semifinalele de la Montreal

0
968

Vasek Pospisil def. Tomas BerdychCanadienii se pot bucura de prezența unui sportiv din țara lor în finala Mastersului de la Montreal întrucât Vasek Posipisil și Milos Raonic se vor întâlni în semifinala de pe jumătatea a doua a tabloului principal. Semifinala din partea superioară i-ar putea opune pe Novak Djokovic și Rafael Nadal, asta dacă sârbul va câștiga cu Richard Gasquet, iar spaniolul cu Marinko Matosevic.

După ce în urmă cu o zi a produs una dintre surprizele turneului învingându-l pe Tomas Berdych (6 ATP) după un tie-break în setul decisiv (7-5 2-6 7-6), jucătorul cu origini cehe a beneficiat astăzi de abandonul rusului Nikolay Davydenko care s-a retras la scorul de 3-0 pentru adversar.

De partea celalată Milos Raonic, cap de serie numărul 11, a avut nevoie de aproape două ore și jumătate pentru a trece de Ernests Gulbis. Primul set i-a revenit canadianului la tie-break, letonul și-a adjudecat manșa a doua cu 6-4. În decisiv, Gulbis și-a pierdut serviciul într-unul dintre primele game-uri după ce a comis patru duble greșeli. Cu toate acestea, a reușit să recupereze imediat și la 4-4 a ratat o șansă de break care l-ar fi adus în situația de a servi pentru meci. În cele din urmă, Raonic s-a dovedit a fi mai puternic și a câștigat setul cu 6-4. Până a ajunge aici, jucătorul născut la Podgorica l-a învins în optimile de finală pe Juan Martin del Potro (7 ATP), cu 7-5 6-4, după un meci controversat, în timp ce Gulbis l-a eliminat chiar pe Andy Murray.

Articolul precedentLazzari a marcat golul zilei în Europa League
Articolul următorSorana Cîrstea o învinge pe Kvitova și va juca în semifinale la Toronto cu Na Li!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here