Portarul Irlandei de Nord a jucat 2 meciuri oficiale în 24 de ore

0
1388
foto: independent.co.uk
foto: independent.co.uk

Roy Carroll a început ca titular partida pe care România a câștigat-o vineri searã cu scorul de 2-0 împotriva Irlandei de Nord pe Național Arena în preliminariile Campionatului European din Franța, 2016. După nici 24 de ore, același Roy Carroll a apărat poarta echipei Notts County în victoria din deplasare cu formația Coventry, scor 1-0.

Într-un interviu acordat BBC, Carroll a declarat că nu l-a deranjat că a fost nevoit să joace două meciuri la o diferență de 24 de ore și că se bucură că și-a putut ajuta echipa (cea de club) să câștige meciul cu cei de la Coventry. Aceasta nu a dormit decât 3 ore. Carroll s-a întors în Anglia imediat după meciul cu România, ajungând la Londra în dimineața meciului din League One. N-a avut timp să se odihnească și a plecat direct spre Coventry, un oraș situat la 170 de km depărtare față de Londra. În același interviu, portarul nord-irlandez în vârstă de 37 de ani a mai declarat că va avea timp să se odhinească azi dar și mâine când este liber.

Roy Carroll, în prezent la Notts County din League One, divizia a 3-a engleză, a mai jucat pentru Hull City, Wigan, Manchester United, West Ham United, Rangers (fără niciun meci jucat), Derby County, Odense, OFI Creta și Olympiacos.

Articolul precedentAlexandra Dulgheru a câștigat titlu la Dubai și a urcat în top 90 WTA!
Articolul următor#PronoLiga1, etapa a 15-a! Cine va detrona ”Președintele” ?
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here