foto: independent.co.uk
foto: independent.co.uk

Roy Carroll a început ca titular partida pe care România a câștigat-o vineri searã cu scorul de 2-0 împotriva Irlandei de Nord pe Național Arena în preliminariile Campionatului European din Franța, 2016. După nici 24 de ore, același Roy Carroll a apărat poarta echipei Notts County în victoria din deplasare cu formația Coventry, scor 1-0.

Într-un interviu acordat BBC, Carroll a declarat că nu l-a deranjat că a fost nevoit să joace două meciuri la o diferență de 24 de ore și că se bucură că și-a putut ajuta echipa (cea de club) să câștige meciul cu cei de la Coventry. Aceasta nu a dormit decât 3 ore. Carroll s-a întors în Anglia imediat după meciul cu România, ajungând la Londra în dimineața meciului din League One. N-a avut timp să se odihnească și a plecat direct spre Coventry, un oraș situat la 170 de km depărtare față de Londra. În același interviu, portarul nord-irlandez în vârstă de 37 de ani a mai declarat că va avea timp să se odhinească azi dar și mâine când este liber.

Roy Carroll, în prezent la Notts County din League One, divizia a 3-a engleză, a mai jucat pentru Hull City, Wigan, Manchester United, West Ham United, Rangers (fără niciun meci jucat), Derby County, Odense, OFI Creta și Olympiacos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here