Portarul de 41 de ani a lui Tottenham a semnat prelungirea contractului până în 2014!

0
1612
foto: mirror.co.uk

La 41 de ani, americanul Brad Friedel este cel mai vârstnic jucător din Premier League! Conducerea lui Tottenham i-a propus prelungirea contractului care tocmai a expirat, până în 2014, ofertă pe care Friedel nu a refuzat-o chiar dacă și-a pierdut locul de titluar în favoarea lui Hugo Lloris. La expirarea noii înțelegeri, Friedel va avea 43 de ani, egalându-l astfel pe John Burridge, deținătorul recordului de cel mai vârstnic jucător din Premier League – 43 de ani și 162 de zile!

Portarul american a fost transferat în Anglia în 1997 de către Liverpool. După 3 ani în care nu a impresionat pe Anflield, a semnat un contract cu Blackburn Rovers până în 2008. Aston Villa l-a transferat în 2008 pentru 2,5 milioane de lire sterline iar anul trecut, Friedel a semnat cu Totteham.

Brad Friedel este singurul jucător din istoria primei ligi engleze care a început ca titular 300 de partide consecutive. Acest lucru s-a întâmplat pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la Blackburn.

Articolul precedentVIDEO! Gigel Bucur urează sărbători Fericite Fanilor lui Kuban în rusă!
Articolul următorYoutube a făcut faimos un norvegian anonim. Se antrena cu câinele, acum dă probe la New York Jets
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here