Porcăria numită Castrol Football Rankings

0
342Ok. Am înțeles. Pentru puțină publicitate, orice, mai ales că sunt la modă topurile. Așa că, de ce să nu facă și uleioșii de la Castrol un top?

Indicele Castrol este o analiză obeictivă a prestației fiecărui fotbalist în parte, studiul fiecăreia dintre mișcările acestuia pe gazon și evaluarea sa în cazul în care randamentul său influențează negativ sau pozitiv munca echipei sale în momentul primirii sau marcării unui gol. La finalul meciului, jucătorul obține note de la 1 la 10. Intră în ranking doar fotbaliștii din Primera Division, Serie A, Premier League, Bundesliga și Ligue 1, plus regina-mamă, Liga Campionilor.

Acum. Topul ăsta arată cam așa în prezent. Henry, numărul 1? Ce caută Abbiati acolo? Luca Toni ne face cu mâna de pe banca de rezerve de la Bayern. Cine e Roberto Soldado? Nu spun că Henry nu este un mare jucător, din categoria Premium, însă nici chiar pentru primul loc, să fim serioși. Misterios și susceptibili de manipulări băieții ăștia, pentru că treaba nu este chiar așa de nevinovată, listele fiindu-le băgate mai mereu în față de către impresari cluburilor care au de cheltuit bani.

Topuri poate face oricine. Putem face și noi cei de pe BDF. Chiar ceva mai credibile. Chestia e că ceea ce vedeți este o colaborare oficială a cunoscutei mărci de ulei auto chiar cu cei de la FIFA.

Articolul precedentLa mulţi ani Diego Maradona!
Articolul următorRespect, Parana!

1 COMENTARIU

  1. hai ma ca Soldado e ok, in sensul ca e jucator de echipa si din putinele meciuri pe care le am vazut a fost foarte periculos si a tras echipa dupa el. Ca sunt altii mai buni ca el e alta poveste 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here