Playoff NBA 2013: Avem semifinaliste

0
1514

playoff nbaȘtiu, prieteni, nu am mai vorbit de ceva zile de ce se mai întâmplă în play-off-ul NBA și e timpul să vedem cum mai stau lucrurile acolo. Ei bine, prima fază se apropie de final și nu fără surprize, principalii protagoniști ai rundei fiind cei de la Golden State Wariors, care i-au surprins pe Denver Nuggets, avându-l pe Stephen Curry drept principală armă de atac cu ale sale aruncări de 3 puncte. Wariors îi va întâlni în sferturi pe San Antonio Spurs, echipă care a eliminat cu un sec 4-0 o jalnică L.A.Lakers.

Oklahoma City Thunder, una dintre marile favorite ale competiției, nu a avut prea mari probleme cu Houston Rockets și avansează și în sferturi ( de fapt semifinalele Conferinței de Vest ) cu scorul general de 4-2, acolo unde îi vor înfrunta pe cei de la Memphis Grizzlies care a eliminat, surprinzător, mult mai bine cotata Los Angeles Clippers, cu un scor similar la general, 4-2.

Pe cealaltă parte a tabloului, New York Knicks ajung în această fază pentru prima oară în ultimii 13 ani și o fac grație formei de excepție pe care o arată Carmelo Anthony. Victima lor, Boston Celtics, echipă de care au trecut cu scorul general de 4-2, urmând ca în semifinalele Conferinței de Est să întâlnească Indiana Pacers ( 4-2 cu Atlanta Hawks ).

În ultima semifinală din Est, Miami Heat, calificată deja ( 4-0 cu Milwaukee Bucks ) își așteaptă rivală dintre câștigătoarea celei mai echilibrate duble a acestei runde, Brooklin Nets și Chicago Bulls urmând să dispute cel de-al șaptelea meci, cel decisiv, după ce până acum fiecare a câștigat câte trei. Bull si Nets vor juca ultimul meci in aceasta noapte la ora 03:00, ora Romaniei.

Articolul precedentAlfredo di Stefano se însoară!
Articolul următorLiga 1, etapa a 29-a! Avem o campioană, dar avem și creier ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here