Platini vrea sa revoluţioneze Campionatul European

0
1769

platini2

După ce a mărit numărul echipelor participante la Campionatul European începând cu 2016, de la 16 la 24, şi a hotărât că Euro 2020 se va desfăşura pe tot continentul european, Platini plănuieşte o nouă modificare majoră, după spusele unor consilieri ai acestuia.

Publicaţia “The Independent” susţine că Platini ar dori ca din 2020, la Campionatul European să fie invitate şi echipe naţionale din…alte continente, cum ar fi Brazilia, Argentina, Mexic sau Japonia. Acest lucru se întâmplă deja la Copa America, unde Statele Unite sau Mexic sunt invitate să participe în competiţia destinată sud-americanilor.

Planurile nu sunt finalizate, dar reprezintă un lucru ce ar trebui luat în serios, după cum afirmă una din surse: “Ideea se află în faza de început, dar este foarte fezabilă. Sud-americanii fac acest lucru de zeci de ani, de ce nu ar putea şi Europa?”

Cum echipele de la Euro 2020 se vor plimba pe tot continentul, din Turcia până în Anglia, şi cu deja controversatul Mondial din Qatar din 2022, cele mai importante competiţii la nivel de la naţională par a se îndrepta spre o direcţie total greşită, cea a banilor, iar cei care au cel mai mult de suferit sunt iubitorii fotbalului.

Sursa

Articolul precedentNoi violenţe provocate de fanii lui Millwall
Articolul următorChelsea, Schalke și FC Basel, victorii pe linie în acest weekend!
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here