Industria pariurilor a cunoscut o dezvoltare fulminantă odată cu trecerea în online. Majoritatea covârșitoare a pariorilor joacă de pe computer sau de pe dispozitive mobile. Restul are o rezervă pentru că nu sunt foarte prieteni cu tehnologia. Dacă te afli în a doua categorie, te rog să citești acest articol și vei vedea că nu este nimic complicat. În numai cinci minute vei învăța să plasezi primul pariu online.

Primul pas, cel mai important, e să alegi casa de pariuri online potrivită. Este adevărat că primul gând ca parior amator este să te distrezi, dar nu strică nici să câștigi niște bani de-o pizza, în timp ce îți testezi cunoștințele despre sport. Pentru a fi pe plus pe termen lung, ai nevoie de o ofertă de pariuri bogată, cu cote bune. Nu sunt de neglijat nici pachetele de bun venit cu care te întâmpină operatorii de top, dar nu acestea trebuie să reprezinte criteriul principal în alegerea unei case de pariuri.

Citește recenzii făcute de specialiști

Cum poți vedea ce platformă ți se potrivește? Sunt mai multe modalități și ar trebui să le cumulezi pentru a trage o concluzie bine argumentată. În pariuri, a fi superficial e echivalent cu a arunca banii pe fereastră. O primă sursă de informare sunt recenziile publicate de site-urile licențiate să scrie despre bookmakeri, cum este cel al pariurilor online din România. În aceste recenzii, agențiile care funcționează legal sunt întoarse pe toate părțile, cu bune și cu rele. Tot acolo găsești topuri ale popularității, alcătuite de membrii comunității de pariori cu experiență în domeniu și, implicit, cu opinii avizate. De exemplu, poți vedea care sunt părerile pariorilor despre Netbet pariuri.

Din sursele amintite mai sus îți poți da seama despre cât de serios este un operator și despre statutul lui pe piața pariurilor din țara noastră. Următorul criteriu este fixat în funcție de stilul tău de joc. Un operator poate avea multe linii asiatice, altul poate oferi o varietate mare de pariuri pe cornere, altul poate are opțiune de pariuri pe cartonașe galbene chiar și pentru meciurile mai puțin importante. Așadar, dacă îți place să pariezi pe handicapuri asiatice, îl alegi pe primul. Dacă ești specializat în pariuri pe cornere, îți deschizi cont la al doilea… asta dacă nu urmezi o recomandare a specialiștilor și îți deschizi cont la toate trei. Investiția nu e mare, iar „betting experience”-ul va fi complet.

Îți deschizi cont repede

După ce ai ales, te înregistrezi. Peste tot trebuie să completezi un formular de înscriere cu datele din cartea de identitate și cu date de contact operațiunea durând câteva minute.. După ce ai trecut și acest pas, trebuie să faci o primă depunere. Poți folosi instrumente online (card bancar, transfer bancar, SKRILL, Neteller, Paysafecard) sau poți depune bani prin ghișeul Cashpoint, dacă operatorul are și agenții online.

Plasezi primul pariu

O dată ce ai bani în cont, ești gata să plasezi primul pariu online. Dacă ai mai pariat offline, nu ai nevoie de nicio instrucțiune specială. Dacă e prima dată în pariezi, trebuie să știi că sunt mai multe tipuri de pariuri:

pariu simplu: un bilet cu un singur meci (o singură selecție). Câștigi dacă acea selecție este câștigătoare;

bilet multiplu (acumulator): un bilet cu mai multe selecții. Pentru a fi câștigător, trebuie ca toate selecțiile să fie câștigătoare. Cota finală este produsul cotelor selecțiilor.

bilet sistem: un bilet cu mai multe selecții, dintre care alegi un număr minim de selecții care trebuie să fie câștigătoare. De exemplu, dacă ai 4 selecții pe bilet, ai varianta sistem 2/4 (câștigi bani cu condiția să fie minim 2 selecții câștigătoare, oricare ar fi ele) sau sistem 3/4 (câștigi bani cu condiția să fie minim 3 selecții câștigătoare, oricare ar fi ele).

bilet cu baze: un bilet cu mai multe selecții, dintre care una sau mai multe selecții sunt fixate drept baze. Acestea trebuie să fie obligatoriu câștigătoare ca să nu pierzi banii investiți în pariu.

Operatorii de top au platforme ușor de parcurs chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu folosirea calculatorului. Vei vedea că plasarea primului pariu online este floare la ureche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here