Pippo Inzaghi: un erou uitat!

1
1433

Cu o istorie glorioasă în bocanci, aniversarea de 200 de meciuri ale diavolului milanez, Filippo Inzaghi a fost eclipsată de week-endul magic al starului argentinian al Barcelonei, Messi. Toate trusturile de presă s-au îngrămădit să scrie despre performanța senzațională a micuțului decar uitând cu desărvâșire de Inzaghi, o adevărată legendă vie. Pippo a bifat și el jocul cu numărul 200 în tricoul lui AC Milan, duminica trecută când a fost introdus în finalul meciului cu formația la care activează Adi Mutu, Cesena. Inzaghi a refuzat să plece la Siena în vara trecută și a preferat să fie rezervă, pentru cel de-al 11-lea sezon la gruparea milaneză.

foto: article.wn.com

Chiar dacă am fost conștient de faptul că voi juca puțin încă de la începutul sezonului, am preferat să spun adio fotbalului de pe San Siro. Sper că voi sărbătorii retragerea mea cu toată echipa în luna mai, pentru că povestea mea la Milan trebuie să se termine cu o sărbătoare frumoasă!

Inzaghi

Contractul lui Inzaghi, acum în vârstă de 38 de ani expiră în iunie, anul acesta.

 

Articolul precedentDespre Barcelona, mai puțin spectaculos
Articolul următorCâinele care a salvat echipa Manchester United din faliment
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here