Vreau să le câştig încrederea suporterilor pe teren, vorbim de un raport care se crează zi după zi, nu după un simplu gest. Nu mă interesează ce a făcut Ibrahimovic. E treaba lui dacă a sărutat tricoul Barcelonei. Eu vreau doar să le mulţumesc fanilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o.

Samuel Eto'o InterChapeau pentru camerunez. Am tot văzut vara asta, în tot felul de prezentări, mari jucători cum pupau stema clubului care i-au transferat pe zeci și zeci de milioane. Curve de lux într-un fotbal în care mai contează doar 5, 6 echipe cu bani. Și ăia, pentru că i-au împrumutat băncile. Se pupă cecul pe care l-a primit o dată cu semnarea contractului, de unde atâta devotament pentru un club la care abia ai ajuns? Pupatul stemei îl înțeleg atunci când vine din partea unui puști care vine de la echipa de juniori și marchează golul decisiv în minutul 93. Atunci da, altfel, ipocrizie de prima clasă.

La fel și cu prezentările astea cu zeci de mii de oameni în tribună. Se întâmplă la cluburi mari, cu zeci de titluri în palmares. Ok, sunt prezentați jucători care crează iluzii. Dar chiar așa? Ar fi de înțeles o prezentare a lui Rooney la Steaua sau a lui Simao Sabrosa la CFR Cluj. Aici am înțelege. Sunt echipe mici, prin comparație cu cele de mai sus. Însă tu ca suporter al unei echipe campioană de N ori, ce cauți în plină vară să vezi un jucător care face niște duble și scoate două vorbe din gură?

Apropo, unii se duc pentru a lua suveniruri și a le pune tablouri în cameră. Cum v-ar sta salonul cu o bucată de gazon de pe Camp Nou pe perete?

Genial Eto.o cu steagul Camerunului la prezentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here