Peripetiile lui Rusescu cu Sevilla

0
1074

rusescu sevillaDupă ce primul meci amical jucat cu noua sa echipă l-a început ca titular, ratând o ocazie imensă chiar în startul partidei, atunci când a luat portarul advers la țintă, Rusescu a repetat isprava însă din postura de rezervă.

Sevilla este in turneu de pregatire prin America de Sud si aseara a jucat cu Universidad Catolica ( Chile ) un meci ce conteaza pentru un turneu amical, Copa Euroamericana, turneu in cadrul caruia urmeaza sa mai joace alte doua partide, una in Columbia si una in Ecuador.

De aceasta data Rusescu a inceput meciul ca rezerva intrând pe teren in minutul 71 în locul lui Bacca,celălalt atacant transferat de Sevilla în această vară. Românul a ratat o ocazie foarte bună în minutul 87 ( min. 42:25 în rezumatul video de mai jos ), într-o situație în care s-a aflat, iar, singur în fața portarului. Meciul a fost câștigat în cele din urmă de către Sevilla, scor 2-0, golurile fiind marcate de Marko Marin și Jairo.

După doar doua meciuri amicale, unul ca titular, altul ca rezervă, părerile fanilor Sevillei despre Rusescu sunt împărțite. O prima categorie îl consideră pe român destul de ”slăbuț” și prevăd transferul lui ca fiind un eșec, însă pe de altă parte sunt foarte mulți fani care au încredere în el, cerând răbdare, chiar apreciind faptul că se demarcă bine și începe să progreseze din punct de vedere fizic.

Cateva reactii ale fanilor Sevillei dupa meciul de aseara:

Nu îl uitați pe Rusescu. Va participa mai mult decât crede lumea. Mișcări curioase și rapide!

Rusescu, din ce am putut vedea ieri, e foarte mobil, controlează bine și are șut. Să vedem cum este cu adevărat…

Mie mi-a plăcut Rusescu. Ieri l-am văzut rapid și se demarchează bine. Cred că poate fi util…

În puținul timp în care a jucat mi s-a părut interesant și nu l-am văzut gras, așa cum spun unii, ba chiar rapid.

Rusescu nu e, chiar deloc, un atacant static. Se mișcă încontinuu pe lângă careu. Sunt nerăbdător să îl văd mai mult jucând.

VIDEO:

Articolul precedentQuintana câștigă etapa și tricoul cățărătorilor, Froome își asigură Turul
Articolul următorLiga 1 Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here