Patronul lui Olympiacos și-a suspendat întreaga echipă până la sfârșitul sezonului după ultimul rezultat

0
3097

Președintele clubului Olympiacos, Evangelos Marinakis și-a suspendat întreaga echipă după ce în ultimul meci, jucătorii antrenați de Oscar Garcia nu au reușit decât un egal cu modesta Levadiakos, formație aflată pe locul 10 în clasament. Jucătorii lui Olympiacos au fost timiși în vacanță până la finalul sezonului. Pe lângă această decizie, au mai primit și o amendă care totalizează suma de 400.000 de euro, potrivi mass mediei elene.

Evangelos Marinakis
Evangelos Marinakis / foto: topontiki.gr

În meciurile care au rămas de disputat până la finalul campionatului Olympiacos va juca cu echipa U20.

Egalul de sămbăta trecută le diminuează destul de mult șansele celor de la Olympiacos de a câștiga titlul dacă ținem cont că liderul AEK joacă cu ultimele 3 clasate. În acest moment, Olympiacos are 54 de pucnte după 26 de etape, cu unul mai puțin decât echipa aflată pe locul 2, PAOK și 3 mai puțin decât primul loc ocupat de AEK Atena. Până la finalul campionatului mai sunt 4 etape.

AEK mai are de jucat cu:
Platanias în deplasare locul 16 – ultimul
Levadiakos acasă locul 10
Kerkyra în deplasare locul 15
Smyrnis în deplasare locul 14

 

PAOK mai are de jucat cu:
Panionios acasă locul 7
Xanthi acasă locul 6
Panathinaikos în deplasare locul 9
Platanias acasă locul 16 – ultimul

 

Olympiacos mai are de jucat cu:
Kerkyra acasă locul 15
Smyrnis în deplasare locul 14
Panetolikos acasă locul 8
Giannina în deplasare locul 11

Campionatul elen a fost suspendat timp de aproximativ două săptămâni după ce la meciul dintre PAOK și AEK, patronul gazdelor a intrat pe teren cu un pistol, asta după ce echipa sa a marcat în prelungiri golul victoriei prin Fernando Varela. Într-un final meciul a fost abandonat. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu se află la al doilea astfel de caz după cel cu Panathinaikos. Atunci însă, PAOK a câștigat cu 3-0 la masa verde.

Articolul precedent#PronoLiga1! Nimic nou pe podium după ultima etapă. Urmează runda a 30-a de Play-off/Play-out!
Articolul următorIbrahimovic despre golul marcat de Cristiano Ronaldo: “A fost un gol frumos dar ar trebui să încerce de la 40 de metri”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here