Patronul lui Cardiff, Vincent Tan, văzut de casele de pariuri ca viitorul antrenor al echipei

0
1162

Malaezianul Vincent Tan nu este singura persoană care vede fotbalul doar ca pe o afacere, fără să aibă cunoştinţe despre fenomen, însă cu siguranţă este una dintre cele mai controversate.

Astăzi, inevitabilul s-a produs, şi Malky Mackay a fost demis de la Cardiff, după cum Tan îl anunţase în urmă cu o săptămâna într-un email, fapt ce a stârnit proteste ale fanilor galezi la meciul cu Liverpool.

În cei trei ani de când a preluat clubul, Vincent Tan a reuşit să-şi creeze o imagine proastă în fotbalul din Marea Britanie, prin deciziile controversate pe care le-a luat:

– schimbarea culorii clubului, din albastru în roşu
– modificarea siglei, pe ea regăsindu-se acum un dragon
– l-a înlocuit pe unul dintre oamenii importanţi din stafful clubului în aducerea de jucători, Ian Moody, cu un tânăr neexperimentat de 23 de ani din Kazakhstan, Alisher Apsalyamov, care în vară vopsea pereţii stadionului din Cardiff
– i-a transmis printr-un email antrenorului Malky Mackay că dacă nu îşi dă demisia, va fi dat afară

Toate aceste fapte au făcut ca, astăzi, după demiterea lui Mackay, casele de pariuri să-l pună pe lista posibililor înlocuitori, chiar pe Vincent Tan! Acesta are o cotă de 20 la SkyBet şi Bet365,  înaintea unor nume de antrenori precum Di Matteo, Harry Redknapp, Claudio Ranieri, Andre Villas Boas, Dan Petrescu şi Guus Hiddink.

tanbet1

tanbet

Articolul precedentAtentie cocalari, nu e o gluma, au aparut ghetele de fotbal BMW!
Articolul următorEchipa anului Tikitaka.ro: Cel mai bun “11” al fotbaliştilor internaţionali în 2013
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here