Pase din prima: Antrenor la 76 de ani. Preşedinte de club la 23 de ani

0
1353

Această rubrică este dedicată celor mai interesante şi inedite informaţii din fotbalul de pretutindeni, prezentate într-o manieră succintă. Aici nu veţi găsi cronici, avancronici, rezumate, transferuri, statistici sau zvonuri, ci doar acele ştiri care ies din banalul zilnic.

Antrenor la 76 de ani

Croatul Stanko Poklepovic, 76 de ani, este cel mai în vârstă antrenor din primile ligi europene, după ce a fost numit noul antrenor al lui Hajduk Split. Noul şi… vechiul technician deoarece Poklepovic se află pentru a patra oară la clubul de pe ţărmul Mării Adriatice. Prima oară a fost acum 31 de ani, iar cel mai recent, în 2010. Ca antrenor al lui Hajduk, Poklepovic a câştigat trei trofee (un titlu, o cupă şi o supercupă). Halagian oare ce mai face?

hajduk.hr
hajduk.hr

Preşedinte de club la 23 de ani

După 20 de ani la Wigan Athletic, Dave Whelan (78 de ani) şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte. El va rămâne deţinătorul clubului, dar nu va mai fi implicat în activitatea de zi cu zi. Whelan îi va preda ştafeta chiar nepotului său, David Sharpe, în vârstă de doar 23 de ani. Ca fapt divers, doar trei jucători sub 23 de ani au evoluat pentru Wigan în acest sezon din Championship. Moştenire grea, nepoate!

Articolul precedentBas Dost, olandezul care se trage de șireturi cu Messi și Cristiano Ronaldo
Articolul următorAlexandra Dulgheru, în sferturi la Kuala Lumpur
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here