Nu participi deja la cel mai popular concurs de pariuri al momentului? Nu-i nimic, îți prezentăm în cele ce urmează cum poți să te înscrii la concurs în numai câteva minute, pentru a avea șansa de a pune mâna pe una dintre cele 4 tablete Samsung Galaxy!

Este vorba despre un concurs simplu de predicții care se desfășoară în cicluri de câte 7 zile; pariorul care are cele mai bune rezultate la finele fiecărei săptămâni de concurs câștigă o tabletă Galaxy Tab E T560, al cărui ecran are o diagonală de 9.6 inch, un design special conceput pentru o manevrabilitate excelentă, procesor Quad Core de 1.3GHz, 1.5GB memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 8GB, care poate fi extinsă până la 128GB prin intermediul unui card micro SD.

Ești major, ai împlinit vârsta de 18 ani și domiciliezi în România? Excelent, înseamnă că ai dreptul să te înscrii în concurs. Deschide-ți un cont pe site-ul PariuriX.com, în cazul în care nu ai deja unul activ, și publică cel puțin un comentariu sau mesaj. Apoi, deschide-ți un jurnal de pariuri în secțiunea corespunzătoare de pe forum-ul de discuții al comunității pariorilor din România, al cărui subiect să includă termenul „jurnal de pariuri sportive” și numele de utilizator al contului tău de pe site. Tot ce rămâne de făcut este să confirmi înscrierea în concurs publicând un link către jurnalul tău în subiectul concursului, care poate fi găsit la adresa: https://pariurix.com/discutii/regulament-concurs-jurnalul-saptamanii-57091.html.

Mecanismul de participare este unul cât se poate de simplu: Ai dreptul să plasezi un singur pont pe zi, cu cel puțin 6 ore înainte de începerea evenimentului respectiv, pe un pariu care să nu presupună rambursare parțială sau totală de miză, a cărui cotă să fie cuprinsă între 1.50 și 2.50. Pentru a putea fi luat în calcul la câștigarea premiului acordat la finele fiecărei săptămâni de concurs trebuie să te asiguri că ai publicat cel puțin 5 predicții în cele 7 zile ale respectivului ciclu competițional și să publici în subiectul concursului „Jurnalul Săptămânii” bilanțul ponturilor tale după formula indicată pe forum.

Atenție! Fiecare predicție pe care o publici trebuie să fie însoțită de o captură de ecran care să releve cota aleasă de pe unul dintre cele 5 site-uri de pariuri sportive online care sponsorizează concursul. Ai de ales între:

  • Agenția Sportingbet, care dispune de o interfață rapidă și modernă, de un program de loializare inedit care îți rambursează o parte din pierderi și de un concurs de predicții în genul defunctului Pronosport, care pune la bătaie câștiguri săptămânale de până la 65.000 RON!
  • Casa de pariuri online Betano, care este specializată în oferirea cotelor de valoare, prin intermediul ofertelor de cote mărite sau al ofertei „Marjă 0%”, care propune zilnic o serie de meciuri la care operatorul percepe un comision de aproximativ 0%.
  • Operatul Unibet, care difuzează anual în jur de 30.000 de evenimente sportive în format live video și care se poate lăuda cu o ofertă diversificată și extrem de bogată în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariu disponibile la fiecare meci.
  • Platformele Betfair, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a lua locul casei de pariuri în secțiunea de Betting Exchange și Sportsbook, platforma de pariuri în cotă fixă, de unde nu lipsesc anumite facilități extrem de apreciate de către pariori.
  • Agenția de pariuri sportive Netbet, care iese în evidență prin platforma de pariuri live, bogată în piețe rapide și transmisiuni live video, dar și prin funcția de cash out parțial, care le permite jucătorilor să închidă pariurile înainte de termen în întregime sau pe partea de miză dorită.

ÎNSCRIE-TE ACUM LA CONCURSUL „JURNALUL SĂPTĂMÂNII” ȘI ÎNTRECE-TE CU CEILALȚI PARIORI PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA O TABLETA SAMSUNG GALAXY!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here